“Skuffende lunsj på stranden”

Karousos Beach Restaurant
Vurdert som nr. 129 av 246 Restauranter i Agia Napa
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 28. mai 2023 via mobile enheter

Spiste en skuffende lunsj. En altfor salt Ceasar salat. Cheeseburger holdt gatekjøkkenstandard fulgt av den dårligste chipsen vi spiste på Kypros. Lite oppmerksomt personale. Ble med ett besøk. Bare noen meter å gå til mye bedre opplevelser.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Håvard T

Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Nydelig og rolig beliggenhet helt nede på stranda. Prøv Stifado, den aller beste jeg har spist etter mange ferier i Hellas og Kypros.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, BeateI4
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Vi skulle spise middag her første kvelden vår på ferie, ble tatt hyggelig imot av en mann som viste oss til bordet. Vi fikk meny, bestilte drikke
men trengte litt mer tid på å bestemme oss for hva vi ønsket å spise. Kelner kom så med drikken vi hadde bestilt, tok med seg alt av menyer å gikk. Prøvde å få kontakt med flere av de som var på jobb uten hell på en god stund. Til slutt fikk vi kontakt med en vi tror var en type sjef, han kom så for å ta bestillingen vår med en iPad. Denne iPaden så ikke ut til å fungere slik han ønsket, så uten å unnskylde seg gikk han også. Han kom heldigvis tilbake etter ikke så lenge for å ta bestillingen. Vi skulle bestille biff, fikk beskjed at dette hadde de ikke. Prøvde oss på en ny rett, dette hadde de heller ikke. Endte opp da med et tredjevalg, som dessverre ikke stod til forventningene. Jeg selv bestilte en lasagne, som ikke lignet en lasagne i det hele tatt. Toppen var som rå brøddeig.. Eneste positive med denne restauranten er plasseringen rett på stranda!

Dato for besøk: september 2022
Takk, hannehustadkroken
Anmeldt 22. oktober 2021

Egentlig er dette en restaurant med 5 tilhørende hotellrom. Vi spiste middag der en kveld hvor vi valgte en miks av forskjellige kjøttretter, mer som en tapas. Dette smakte egentlig overraskende godt, og vi ble stort sett fornøyd. Ble litt i overkant mye, men slik er det stort sett over alt. Fikk servert en enkel Kypriotisk vin som var for varm, men vi fikk satt den i en kjøler slik at den ble kald nok etter hvert. Dette er nok en restaurant på det jevne, men ok mat.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, osmasen
Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Besøkte restauranten 3 ganger. Utrolig dårlig servise. Siste gang gikk vi etter en time da bestillingen ennå ikke var på bordet.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, jorunnnordhammerp

Reisende som så på Karousos Beach Restaurant, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Karousos Beach Restaurant? Del dine erfaringer!