Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott strand

Vi gikk via strandpromenaden fra Ayia Napa til Nissi beach. Flott strand med krystallklart vann og... les mer

Anmeldt 8. oktober 2019
kaiolavk
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Noe for enhver

Langgrunn strand med krystallklart vann. Eneste negative er at det var en del småfisk som bet en... les mer

Anmeldt 16. september 2019
marmelli1
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 7 517 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Agia Napa
fra USD 46,07
Mer informasjon
fra USD 51,83
Mer informasjon
fra USD 90,98
Mer informasjon
fra USD 161,70
Mer informasjon
Anmeldelser (7 517)
Filtrer anmeldelser
7 517 resultater
Vurdering fra reisende
4 203
1 936
929
298
151
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 203
1 936
929
298
151
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 7 517 anmeldelser
Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Vi gikk via strandpromenaden fra Ayia Napa til Nissi beach. Flott strand med krystallklart vann og deilig badetemperatur. En «stjerne» i trekk da det ikke var mulig å få solseng (fult)

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, kaiolavk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Langgrunn strand med krystallklart vann. Eneste negative er at det var en del småfisk som bet en del i beina. Mye underholdning med vannsport og ulike party. Ikke akkurat den beste stranden for de med barn med tanke på støynivå fra musikkbarene.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, marmelli1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019

Nissi beach er virkelig en av de fineste og beste strendene jeg har vært på. Vannet er krystall klart. Fargen er turkis. Nei, vet du hva. Det var en fin opplevelse. Eneste ulempen var at jeg ble litt små blitt av små fisker. Men ikke noe farlig.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Mrsclaudiaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019

Så fin strandVatnet var turkis og krystallklartGode muligheter for å kjøpe kald drikke, og god mat

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Elliot73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Litt skuffet over store områder med berg og skarpe steiner. Men fin sand og flere serveringssteder langs stranda. .

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Tommy I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser