“Helt nydelig mat og opplevelse!”

Sage Restaurant & Wine Bar
Vurdert som nr. 37 av 245 Restauranter i Agia Napa
Kjøkken: Internasjonalt
God for: Store grupper, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

På denne restauranten blir man varmt tatt i mot, personal og servitører fremstår som veldig hyggelige og profesjonelle. Til «ventemat» fikk vi servert nystekt, varmt brød med ulike typer smør + suppe. Til hovedrett bestilte vi biff som smeltet på tungen, med soppsaus. Den ene gangen hadde jeg mixed fahjitas. Begge deler kjempegodt. Vi ble veldig mett av maten, og orket ikke dessert. Hadde derimot en god pasjonsfrukt drink. Veldig fornøyd med hele opplevelsen. Har totalt vært på denne restauranten 5 ganger nå, tre ganger i 2018, og 2 ganger i 2022. Alltid fornøyd. 😃😃😃

Dato for besøk: august 2022
Takk, malin_990

Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Veldig bra! Helt topp både med og uten barn. Jeg ville ikke besøkt Ayia Napa uten å teste ut denne restauranten, og gjør det gjerne tidlig i ferien så du har mulighet til å gå igjen. 👍

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Mathias H
Anmeldt 15. april 2022 via mobile enheter

Meget hyggelig service og veldig god mat, og man får mye for pengene. Vi endte med å være her 3/6 kvelder. Anbefaler drinken Heaven om man liker Gin Tonic

Dato for besøk: april 2022
Takk, Jonas G
Anmeldt 2. oktober 2021 via mobile enheter

Fantastisk fin restaurant! Bør besøkes!
Ble godt tatt i mot.
Rent og pent.
Nydelig aperitiff med suppe og rykende ferskt brød med forskjellig smør til.
Drinkene var magiske, kan spesielt anbefale pre-drinken «Hugo».
Maten, i vårt tilfelle biff - smeltet i munnen.

Stor meny hvor de fleste vil kunne finne noe som faller i smak.

Takk for oss!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, halwankan96
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat,drikke og personale.
Glutenfritt var ingen problem og de hadde full kontroll.
Biffen er en av de møreste jeg har spist.
De rotet litt med drinkbestillingene men rettet det opp med en gang.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 885anettet
pomeraestates, Manager på Sage Restaurant & Wine Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019

Thank you for your review. We are happy to hear that you enjoyed your experience and that we were able to cater to your special dietary requirements and that the mix-up with the drinks was sorted quickly. We hope to welcome you back again soon!

Reisende som så på Sage Restaurant & Wine Bar, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Sage Restaurant & Wine Bar? Del dine erfaringer!