“God service. Utrolig god biff”
Anmeldelse av Clarabel Restaurant

Clarabel Restaurant
Vurdert som nr. 54 av 245 Restauranter i Agia Napa
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Familier med barn, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Utrolig god mat! God service som passet på at vi hadde drikke i glasset til enn vær tid. Kjempe fornøyd å Kommer tilbake garantert

Takk, benjaminhellevik

Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Veldog god mat, vi spiste biff og Cæsar salat. Noe av det beste vi har smakt! Vil virkelig anbefale plassen så hyggelige folk som jobbet her :) kommer lett tilbake her

Takk, Elisabeth M
Anmeldt 9. mai 2023 via mobile enheter

Vi har vært i Ayia Napa mange ganger. Første gangen på midten av 80-tallet.
De siste årene er det Clarabel som har gitt oss den beste opplevelsen. Den alltid tilstedeværende eieren som selv griller og ønsker velkommen er en egen opplevelse.
Vi hadde nydelige kypriotiske forretter og avsluttet med grillet kylling med tomater. Anbefaler dette stedet som gir deg ypperlig service og en god atmosfære.

Takk, johan746
Anmeldt 5. november 2021 via mobile enheter

Startet med en King Prawns Supreme som smakte helt himmelsk. En deilig variant med ris og en fortreffelig saus.

Hovedrett var peppersteake med en hjemmelaget peppersaus fra grill kokken, som også stekte biffen til perfeksjon 👌 Graønnsakene var crispy og gode.

🤩 Det er lenge siden jeg smakte et så deilig måltid som dette!

Dato for besøk: november 2021
Takk, T8955XJninab
Anmeldt 3. oktober 2021 via mobile enheter

Maten var tørr og smakløs. Servic var helt elendig de kom ikke samtidig med noe av maten og vi måtte vente opp til 40 min. Vi fikk aldri vann selv om vi spurte 4 ganger

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Curious58778859721

Reisende som så på Clarabel Restaurant, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Clarabel Restaurant? Del dine erfaringer!