“Flott plass”

Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Bestile Meze for 2 personer. Nydelig mat og en herlig atmosfære. Veldig god servise. Dette stedet anbefaler vi en tur til. Vi kommer gjerne tilbake :)

Dato for besøk: september 2022
Takk, J0n_Magic

Anmeldt 4. oktober 2019

Siden 2009 har vi vært i Agia Napa ti ganger. Hver gang har vi lagt inn minst ett besøk på Stamna Taverna. Årets Kyprosbesøk (i uke 39) ble intet unntak. To kvelder valgte vi å tilbringe sammen med Tony og Andreas på deres autentiske gresk-kypriotiske spisested som ligger i en av Agia Napas eldste bygninger. Vi var ikke alene. Begge kvelder var det fullt belegg, og årsaken finner man i utmerket mat, hyggelig vertskap og god atmosfære. Har man vært på Stamna Taverna en gang, kommer man gjerne tilbake, Derfor er det også mange gjengangere blant gjestene. Det er vi også, og vi gleder oss til neste gang. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, frivold
andreaskls, Owner på Stamna Taverna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2019

We love having you year after year! We appreciate your review so much! Although it can be fully occupied, we will always have a table for you ;) See you again soon!!

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Stamna Tavern er det beste stedet min mann og jeg har spist på i Ayia Napa:) De har utmerket mat, uansett hva man velger å spise her. Dette er vårt 4 besøk til Ayia Napa, å vi har spist oss gjennom store deler av
Ayia Napa, men vender alltid tilbake til Stamna Tavern👍 Der har de hyggelige priser (man spiser seg god og mett for ca. 15 euro per person), og ett enestående personale. Alltid smilende velkomst, god service og utmerket mat. Dette stedet anbefales på det sterkeste👍 Hadde det vært mulig, hadde vi gitt de 10 stjerner😊

Dato for besøk: august 2018
Takk, G2708JMelisabethm
Andreas K, Owner på Stamna Taverna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018

WOW what a wonderful review, we appreciate your custom on every visit! The Stamna family are happy to hear that you enjoy your experience time after time. We hope to see you again!

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Herlig Meze og god atmosfære. Ligger i en litt øde del av byen, men er verdt et besøk.
Meget god service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, easkara
Andreas K, Owner på Stamna Taverna, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018

Thank you for your review, we hope to see you again soon!

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Her er det alltid godt å komme tilbake. God kypriotisk atmosfære, fantastisk personale. Føler oss alltid veldig godt mottatt. Anbefales på det sterkeste. Har besøkt restauranten veldig mange ganger siste 15 årene. Nydelig mat. Må oppleves!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, audmayberg_sm

Thank you for your review! We appreciate your custom every year and we look forward to seeing you again!

Reisende som så på Stamna Taverna, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Stamna Taverna? Del dine erfaringer!