“Nydelig mat”

Kjøkken: Gresk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Maten var helt nydelig. Vi spiste mixed grill, moussaka og spagetti carbonara. Veldig hyggelig betjening og atmosfære. Anbefales

Takk, Anne Kathrine D

Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Odin restaurant er en meget kjekk restaurant som passer både for store og for små. Her kan en nyte deilig lunsj, god middag eller bare stikke innom å ta seg en god flaske med rødvin i hyggelige atmosfærer. Personalet er det ingenting å si noe på, de er 10/10. har vært her hver gang jeg har besøkt Kypros. I 2013 bodde jeg en periode her, spiste da flerne ganger i uken. De har hatt stengt delvis under pandemi, men er åpen for fullt nå. Her kan en feire bursdager eller ta med seg hele familien om en vil, de har barneseter også om det skulle være behov for det.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Jan S
Anmeldt 13. september 2021 via mobile enheter

Var en av de få restauranten som faktisk hadde god mat jeg likte også veldig godt atmosfæren. Sist men ikke minst en veldig god service.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, CecilieA155
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Vært på Odin uttallige ganger siden midten på 90 tallet, og kommer tilbake hit hver eneste gang. Utsøkt mat, i hyggelig og rolig atmosfære. Gresk stemning, med behagelig musikk i bakgrunnen, utsøkt meny med noe for enhver sine smaksløker. Store porsjoner. Veldig hyggelig vertskap og servitører. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, alexstokkedal
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Helt nydelig atmosfære i denne restauranten! Rolig og behagelig musikk sammen med flotte blomster og tradisjonelt interiør gjør dette til et godt sted å være og nyte et bedre måltid sammen familie og venner.
Personalet er også veldig hyggelige og vi har vært her flere ganger tidligere!
De hilser alltid og slår av en prat når vi kommer.
Maten er veldig god og det er mye godt å velge mellom. Stek og fisk er nydelig, men de har også kypriotiske klassikere.

Anbefales!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Wander03393709204

Reisende som så på Odin Restaurant, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Odin Restaurant? Del dine erfaringer!