Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God middag.”
Anmeldelse av Nikitas

Nikitas
Vurdert som nr. 7 av 235 Restauranter i Agia Napa
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse, Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 24. oktober 2017 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne fra Apollo. Dette var en veldig fin restaurant. Veldig god mat, men litt dyr. Biffen var veldig god og fint anrettet på tallerken. Kelneren var hyggelig og kvelden ble veldig bra. Mye mat, så ble god og mett!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Thomas F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (423)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 423 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2017 via mobile enheter

Fulgte vurderinger fra Tripadvisor, og var kjempefornøyd med både maten og betjeningen ☺️ Spiste biffmed bearnaise saus

Dato for besøk: september 2017
Takk, bettinaa89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Spiste en bedre middag her i løpet av ferien vår. Nikitas spesial er til å anbefale, så også planke biff. Servicen er bra helt til man har spist hovedrett, etter det "glemmes" man litt og må selv ta kontakt for påfyll av drikke, dessert og regning. Men alt i alt en god opplevelse. Kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2017
Takk, CamillaH155
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Spist pepperbiff med fløtepoteter og pasta carbonara. Fantastisk mat og utrolig trivelig og dyktig betjening!

Dato for besøk: august 2017
Takk, 162andreash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2017 via mobile enheter

Både maten og servicen var topp. Jeg tror biffen var den beste jeg noensinne har smakt. Anbefales virkelig.

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Amalia L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nikitas, så også på

 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 
Agia Napa, Famagusta District
 

Har du vært i Nikitas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din