Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt å prøve ut”
Anmeldelse av Nikitas Steak House

Nikitas Steak House
Vurdert som nr. 14 av 236 Restauranter i Agia Napa
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Steakhouse, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. juni 2023 via mobile enheter

Superhyggelig betjening! Veldig god mat. Var her i 2017 og måtte desidert tilbake nå i 2023. Gode drinker også!

Hilsen Sofie og Victoria!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, L5354NXvictoriak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (588)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 588 anmeldelser

Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Koselig og rolig restaurant! Vi spiste biff og den var helt perfekt. Veldig hyggelig personale også! 😊 Anbefales hvis du ønsker en god biffmiddag!

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, hannela95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2022

Atmosfæren, servicen og ikke minst maten var perfekt fra start til slutt. Vi hadde Black & White biff, perfekt stekt etter preferanse (medium). Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: september 2022
Takk, JacobSebastian97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk biff, nydelige sauser og helt magiske fløtegratinerte poteter. Møreste kjøttet vi har hatt på lenge. Topp service og alt i alt en super opplevelse!

Dato for besøk: september 2022
Takk, Resort62828334506
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Rolig og avslappende resturant i gode omgivelser borte fra støy, utmerket kundeservice og meget god mat, bestillte Biff medium stekt og det må være en av de bedre biffene jeg har spist opp gjennom tidene, fruen hadde seg en pastarett og hun sa det er noe av det beste hun har spist, vi kommer igjen, anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Vetlez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nikitas Steak House, så også på

 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 

Har du vært i Nikitas Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.