Vi besøkte Restaurant Apple denne uken. Vi ble tatt i mot av 2 blide og hyggelige kelnere som viste oss til bordet. Jeg spurte hva de hadde av ferske råvarer, svaret var alt:( . Vi falt for lammekoteletter denne kvelden som tydligvis hadde vært hurtigtint fra fryseren samme kveld.
Lammekjøttet hadde deilig smak,men var seigt og for mye stekt. bake poteten hadde ligget for lenge i ovnen så den hadde fått en syrlig smak og var generelt lite smak-satt. Pluss for friske grønnsaker som kunne ha fått et par minutter til i pocheringsvannet , en tanke for lite kokt. Baby gulrøtter, blomkål og broccoli og tilhørende mintsaus var frisk og nylaget:) .Etter at maten ble servert ble vi fullstendig overlatt til oss selv. Ingen skjenking av vin eller vann. Ingen forespørsler om mer salg i form av dessert etc. Vi måtte også vente til vi fikk be om regningen. Synd at dette stedet har dårlig service.... Vil ikke anbefale dette stedet hvis dere skal ut for å bli oppvartet og få følelsen av å være gjest. Maten er som tidligere bra men, ferske lammekoteletter var det definitivt ikke. Prisnivået er bra! Du kan få en 3 retters til ca 10 Euro.