Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 686)
Filtrer anmeldelser
1 686 resultater
Vurdering fra reisende
1 233
368
72
10
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 233
368
72
10
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 686 anmeldelser
Anmeldt 9. oktober 2017 via mobile enheter

Vi har hatt det utrolig bra på Napa Mermaid. De ansatte var veldig smilende og imøtekommende, spesielt rengjøring, resepsjon og poolbar-personal. Hvis vi skal klage på noe var det litt harde madrasser i sengene. Men alt i alt en topp ferie!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Jippijaja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaMermaidAyiaNapa, Events, Media & Quality Manager på Napa Mermaid Hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Guests

Thank you for your wonderful review and kind comments about our hotel and staff.

We look forward to the pleasure of welcoming you back in the near future.

Kind regards

Maria Paschali

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2017 via mobile enheter

Meget bra hotel med gerk beliggenhet ikke langt fra Ayia Napa sentrum. Veldig hyggelig betjening i alle avdelinger. Rene rom, hvor de skifter håndkler daglig. Stor dusj separat toilet. Flott basseng området, med poolbar og separat bar. Matservering tre steder hver dag. Kan anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ropie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaMermaidAyiaNapa, Events, Media & Quality Manager på Napa Mermaid Hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for your review. We are pleased to hear that you enjoyed our hotel, the food and the service and we look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards

Maria Paschali

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2017

Bodde her for tredje gang. Fortsatt like fint og velholdt hotell. Koselig og serviceinnstilt betjening. Veldig god frokost , og god mat i restauranten.
Vi lå i en junior suite, den var stor og fin.
Vi kommer igjen :-)

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, svaHaugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaMermaidAyiaNapa, Events, Media & Quality Manager på Napa Mermaid Hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2017
Google-oversetting

Dear Guests

Thank you for your review and for honouring us with your repeated visits.

We were very pleased to hear that you enjoyed once again your stay with us and we look forward to welcoming you back very soon.

Kind regards

Maria Paschali

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2017 via mobile enheter

Ypperlig hotell. Frokosten var fantastisk lunsjen på hotellet var smakløs. Sengene på rommene er harde men gode å sove i. Men alt i alt. Dette hotellet er rent, pent og et vennlig og service innstilt personale gjorde dette til en fantastisk ferie for oss.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, randysofiaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaMermaidAyiaNapa, Events, Media & Quality Manager på Napa Mermaid Hotel and Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2017
Google-oversetting

Dear Guests

Thank you for your wonderful review and kind comments following your stay with us.

We are honoured to hear that our staff lived up to your expectations and we look forward to welcoming you back to our hotel.

Kind regards

Maria Paschali

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2017

Kjempefint hotell med god frokost.Veldig deilig at det ligger 10 minutter uten for Ayia Napa (til fots), og 150 meter unna stranden. Servicen er upåklagelig. Alltid hjelp å få hvis man trengte det. Etter å ha vært i Ayia Napa en uke (utenfor sesong) så kunne vi aldri tenke oss å bo inni byen pga nattlivet der. Derfor er det et must å bo utenfor som vi gjorde. Hotellet var en kjempefin opplevelse.

Romtips: Velg et større rom enn kun normalt dobbeltrom. Da får man blitt mer plass. Få rom inn mot bassenget.
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, tania334
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser