Tilbake igjen for 5 året på rad til SunPrime Ayia Napa, vi har forelsket oss i hotellet, folket og stedet. Fantastisk service også i år. Det var en del nye ansikter som var litt uvant... og en del kjente (Jessica ❤️) men samme gode service og innstilling hos alle. Og vi gleder oss til å bli bedre kjent med de nye...
Vi fikk rom i en annen del av hotellet enn vi hadde ønsket oss, men leie av parasoll til balkongen gjorde at vi ikke følte vi tapte noe på det. Juniorsuite var så komfortabel og romslig som vi husket den. Pluss for strykejern og strykebrett, det reddet dagen for en krøllete bukse
Maten var som tidligere veldig god, ikke noe problem å være gluten-og laktoseintolerant når det er så mye godt å velge på. Som tidligere ble nystekt glutenfritt brød levert på bordet til frokost. Maten på SunPrime er så god at vi spiste de fleste måltidene der selv om vi ikke hadde inclusive. Tilretteleggingen for matintoleranse var blitt enda bedre, ved buffetmiddager ble en tallerken med 3 gluten-og laktosefrie desserter levert på bordet. Pluss også for kokken som snakker svensk, håper dere holder på ham
Så kan jeg ikke la være å skrive noen ord om hotellets nye manager, Andreas Khalouf et av de nye ansiktene i år. Vi reiste ned og traff en ny manager, vi reiste hjem med en ny venn. Ikke fordi vi fikk sjampanje på rommet, for å markere bryllupsdag, ikke fordi vi fikk fruktfat og drinker i baren. Vi satte stor pris på alle disse tingene og det er helt klart noe som skiller SunPrime Ayia Napa fra andre hoteller. Vi er her for at dere skal ha en fin ferie er innstillingen som gjennomsyrer hotellet og dets ansatte. I den sammenheng passer Andreas Khalouf perfekt inn. Omsorgsfull, varm og vennlig og det var ekte, ikke en påtatt sjarm...det finnes mye av det på Kypros.