Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch og middag”
Anmeldelse av Isaac Tavern

Isaac Tavern
Vurdert som nr. 35 av 235 Restauranter i Agia Napa
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. desember 2018

Vi spiste først lunch der en dag og fikk lyst til å gå tilbake og spise middag. Nydelig salat og ferskt brød. Til middag spiste vi Mosaker, den var nydelig. Servert delikat med salat. Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sissel H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 358)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 358 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Bestilte Kleftiko som var bra, grillet Calamares som var for mye grillet og følgelig med tyggegummikonsistens.
I tillegg bestilte vi Meat Meze - blanding av flere småretter a la tapas, som var en middels opplevelse matmessig.
Servicen var OK.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 210haralds
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2018 via mobile enheter

En deilig kveld med svensk dansemusikk og deilig avslappet stemning. God mat og drikke gjør det meste perfekt.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, odd4327
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2017 via mobile enheter

Hyggelig og ren restaurant. God mottakelse og oppfølging . Toaletter fine og rene. Rask servering. Selv bestilte jeg Moussaka med litt salat til. Grekernes meny. Konsistens og tilberedning var helt grei, men dessverre var det ingen smak på maten, mulig den manglet krydder. Når regningen var betalt fikk jeg en liten avskjed alkoholholdig drikk som jeg følte var en god gest. Går gjerne tilbake dit for å spise en annen rett, eller sitte ute i solen med et glass vin.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, torunnl716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2017 via mobile enheter

Familie restaurant. Ekte gresk med. God mat og sjarmerende vertskap. God stemning - Anthony Quinn - Alexis Zorba musikk av Mikis Theodorakis preger atmosfæren og vertskapet. Må besøkes. Ligger ved havnen ved kirken.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Reidun N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Isaac Tavern, så også på

Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 
Agia Napa, Famagusta District
Agia Napa, Famagusta District
 

Har du vært i Isaac Tavern? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din