“Sjømatens McDonald!”

Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. oktober 2017 via mobile enheter

Ocean basket er en kjederestaurant, tror den er australsk, med en lik meny de fleste stedene jeg har spist. Du får god mat, service er på gjennomsnittet, og prisene er ok. Ikke helt de store gourmetmåltider, men man spiser likevel godt, både sushi og kanskje best deres fish and chips!

Dato for besøk: april 2017
2  Takk, JohnAstana

Anmeldt 18. september 2017 via mobile enheter

Fantastisk fiske Resturang
Her får du masse god sjømat,
En av mine topp 5 resturanger i Ayia napa
Er lurt å bestille bord på forhand spesielt i helgene😊

Dato for besøk: september 2017
Takk, lillian123345667
Anmeldt 23. august 2017

Veldig god sjømat, om du liker å spise grillet eller frityrstekt sjømat.
Det er veldig mye å velge mellom, samt prisen er ikke så verst.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Lolda1
Anmeldt 14. mai 2017 via mobile enheter

Ja er helt greit men savnet sjømat på en sunnere måte og gjerne noe ferskt rett fra sjøen. Standar sjømat her, helt Ok.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, thailandoct2015
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Ble anbefalt av lokalkjente. Fikk en skalldyr/fisk Meze til 1 person. Det var ikke andre steder hvor jeg fikk det. Aldeles nydelig mat, og service. Takk for maten :-)

Dato for besøk: april 2017
Takk, Alice F

Reisende som så på Ocean Basket Agia Napa, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Ocean Basket Agia Napa? Del dine erfaringer!