“Urolig bra”

Kjøkken: Gresk, Steakhouse, Internasjonalt
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. mai 2019 via mobile enheter

Har vært på flere restauranter i nærheten de siste dagene, men dere er definitivt det beste stedet til nå. Veldig god mat, hyggelig personale og enkelt å velge mellom medium og store porsjoner, som etter min mening begge er store.
Ikke vært spesielt begeistret for den siste drinken som går på huset ofte, på denne typen restauranter, men denne var etter min mening vært å drikke.
Vi kommer garantert tilbake en dag til denne uken for middag.

1  Takk, 713Jan

Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Vi ventet i 1,5 time for å få maten servert!! Da maten endelig kom var hvitvinen varm, gjengen sulten og sur! Forretten kom plutselig på bordet midt i hovedretten. God mat som ble overskygget av ventetiden. Det verste var at det ikke kom noe beklagelse, virket som om dette var helt vanlig.

Takk, tjorven1973
Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse. Vi var syv stykker som bestilte forskjellige retter, og alle var storimponert. Hyggelig og imøtekommende betjening.
Vi kommer garantert tilbake👍😁

Takk, sisselj1973
Anmeldt 22. april 2019 via mobile enheter

Ble anbefalt å spise her av vennene våre.
Bestemte oss derfor for å ta lunsj her en dag vi var på
tur i nærheten.
Bra tilbud om å kunne bestille mindre porsjoner dersom
en ikke var veldig sulten.
Både stifadoen og lammekotelettene smakte veldig bra.
Ingen ting å si på servicen heller.
Litt dyrere enn mange av de andre stedene vi var innom.
Går gjerne tilbake hit

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Lailab450
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Vi hadde reservert bord og det var vi glad for. Dette er en familie drevet restaurant.
Vi har gått forbi flere ganger og sett at det alltid er mye gjester der.
Og vi skjønte fort at grunnen var service og måten de tar imot gjestene.
Maten var fantastisk. Og vinen vi ble anbefalt var fra en liten vingård på Kypros. Perfekt til indrefilet av okse.
Creme Brulee til dessert smakte himmelsk.
Det ble flere besøk her i ferien.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, eliseo604

Reisende som så på Flames Restaurant and Bar, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Flames Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!