“Nydelig mat og god service”

Flames Restaurant and Bar
Vurdert som nr. 4 av 243 Restauranter i Agia Napa
Kjøkken: Gresk, Steakhouse, Internasjonalt
God for: Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat og ikke minst god service! 2 gangen vi er her og blir ikke siste.

Kommer igjen til neste år!🤩

1  Takk, B6069IRcamillas

Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Helt fantastisk betjening. Kjempe service og mat. Alltid hyggelig å komme ditt. Ligger fint til. De ønsker deg alltid det beste

1  Takk, Travel49728691900
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Kjempe trivelige servitører! Nydelig mat og en fin rolig, romantisk opplevelse.anbefaler alle å ta seg en tur innom her!

1  Takk, Cristian C
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Helt topp som vanlig, alltid veldig god mat og uvanlig bra service. Kan anbefales på det sterkeste. Ta gjerne og besøk dem

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Tove B
Anmeldt 24. mai 2022 via mobile enheter

Super mat, god service! Fint for ungene også:-) Vi var sytten personer til bords, alle var strålende fornøyd. Vi kommer tilbake senere.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Arne B

Reisende som så på Flames Restaurant and Bar, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Flames Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!