Veldig god service, kjekke ansatte og god mat og dessert. Tok litt tid å få maten men ellers veldig bra.
98–102 av 4 625 anmeldelser
Var her med vennegjengen 2 ganger under oppholdet vårt og kunne ikkje vert meir fornøgd! Einaste negative var at det tok litt tid å få maten, men det var nok fordi det var mange folk og travelt. Ellers er personalet her heilt fantastiske og hyggelige, og maten smakte utrolig godt!
Maten her var veldig god, sjølvom det var travelt her så fekk vi god service! Alt i alt ein veldig god opplevelse.
Veldig hyggelige servitører og god mat! Veldig fin opplevelse. Kjæresten og jeg anbefaler på det sterkeste!
Nydelig mat🤩 og mye forskjellig på menyen😋Gode drinker og hyggelige kelnere😁 Absolutt vår favoritt restaurant❤
Anbefales👍