God mat, trivelig personale. Hadde en hyggelig opplevelse på denne restauranten . Kan anbefale å spise her
81–85 av 4 525 anmeldelser
God atmosfære. Hyggelig betjening og særs god mat. Autentisk kypriotisk mat. Et sted verdt å besøke 😀
Super koselig restaurant med hyggelige mennesker som passet på at du koste deg! Koselig atmosfære, god mat og fin avslutning på middagen fikk vi. Eneste var at kyllingen var litt tørr, men det ble nesten glemt da vi fikk anbefalt lavakaken med hvit sjokolade fra den ene kelneren!
Elsket hvert minutt av dette måltidet. Dette er den plassen som alle bare må en tur innom for et måltid mens man er i Ayia Napa! Anbefales på det sterkeste 🥰 Jeg bestilte en biff mer en god saus og den var helt fantastisk!
Man må bare prøve lava cake med hvit sjokolade! Jeg har aldri smakt en bedre kake! Og den biffen de lager her, den smelter i munnen! Gode frinker og sinnsykt bra service