“Turistfelle”

Costas Tavern
Vurdert som nr. 124 av 246 Restauranter i Agia Napa
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 27. august 2022

Ved første øyekast ser restauranten veldig hyggelig og autentisk ut, desverre er maten og servicen dårlig. Gyrosen bestod av kjøttstykker med altfor mye fett og biffen druknet i saus. Bestilte rose vin som minnet mer om rødvin både i farge og smak. Hvis man vil ha god gresk mat er ikke dette stedet. Rett og slett en turistfelle.

Dato for besøk: august 2022
Takk, aoestby

Anmeldt 29. juli 2019

Det virket som et koselig sted å spise, men fra vi kom til vi gikk hadde vi 4 ulike servitører og ingen var spesielt hyggelige. Vi bestilte konge reker og blekksprut, men dette var ikke særlig godt. Seigt og uten smak. Da servitøren kom for å hente tallerkenen sier han «Finish?» og vi sier ja. Da ser han på fatet og oss og sier «okey?». Dette ble litt ubehagelig, som om han ikke var fornøyd med at vi hadde spist opp. Til tross for at vi egentlig ikke likte maten. Det kan være de har annen god mat og servitøren hadde en dårlig dag, men her kommer vi ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Idasts
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Har ingenting med det greske kjøkken og gjøre.
En hel gjeng med servitører som løper rundt i lokalet og gir ingen service etter at maten (som ble servert på rekord tid, ferdig mat da!?? ) er servert. Vi ventet i 35 minutter på og få regningen. Maten var overhode ikke noe og skryte av.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, MariaH1706
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Hvis man liker gresk mat er dette virkelig stedet å besøke! Spist mye forskjellig her og alt er like godt. Husets vin er også veldig god. De ansatte gjør alt for at du skal få en god opplevelse. Besøk stedet og snakk med Tomaz. Her vil du få en hyggelig matopplevelse. Stedet har alltid mye folk

2  Takk, ainatmsj
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Her var det fullt hus ikveld. Regnet med at vi måtte vente litt på maten, men ble overrasket der ja. Slik rask service har jeg ikke vært borti før. Hyggelig var alle som serverte og maten smakte godt. Takk for en fin kveld.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, magnarfo

Reisende som så på Costas Tavern, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i Costas Tavern? Del dine erfaringer!