Jeg besøkte Napa Plaza hotel sammen med min mann midt i oktober i år. Dette var vår 5. gang, så hvorfor reiser vi stadig tilbake til dette hotellet? Beliggenheten er perfekt, sentral, men tilbaketrukket, ettersom basseng/barområdet er omkranset av hotellbygningene. Rommet er reint og fint, maten er nydelig med stort utvalg i retter, og dessertene er også altfor fristende. Wifi fungerer godt, og du får bassenghåndklær hos den vennlige og hjelpsomme damen i den lille butikken ved bassenget.
Og der er vi sakens kjerne, de ansatte. I alle ledd fungerer dette hotellet etter vennlighetsprinsippet. Du møter det først i resepsjonen, alltid blide og imøtekommende personer som hjelper deg med det du lurer på. Samme innstilling finner du hos rengjørere, barpersonale, den smilende dama med forfriskninger ved bassenget og hos de hyggelige kelnerne i spisesalen. Vi har følt oss så velkomne på dette hotellet og opplevd en så god stemning her, at det første vi tenker på når vi er kommet hjem, er å reise tilbake!