Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 578)
Filtrer anmeldelser
2 578 resultater
Vurdering fra reisende
1 788
578
144
41
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 788
578
144
41
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 2 578 anmeldelser
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Et supert hotell. Noe for enhver smak. Bassengkanten er et flott sted å være. Restaurant og bar om du ønsker. Utrolig god service.
Maten er upåklagelig. Deilige retter. Du finner noe du liker. Trives godt her.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 849ingerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Inger R,

Thank you for choosing to spend your holidays in the gorgeous Napa Plaza Hotel. Naturally, we are very happy to note your days in our hotel brought you joy and satisfaction. Thank you for complimenting the hotel facilities, food, and extraordinary service. Our dedicated teams indeed strive passionately to offer our deserving guests a top of the line service. Thanking you for your positive remarks and for taking the time to post them on Trip Advisor, we very much hope to welcome you in the near future, when we will once again do our best to offer you a magical experience.

Yours sincerely,
Nicola Pilakouri
Marketing Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2018 via mobile enheter

Vi har hatt en fin uke med deilig varme,sol, bading og mye god mat og drikke. Hotellet ligger midt i hovedgaten av Aiya Napa. Her må du tåle høy party faktor med mye musikk. Vi fikk rom vendt inn mot basseng og var skånet for den værste støyen. Servicen er veldig bra. God frokost. Noe slitt her og der men fortsatt bra standard. Folk holder av solsenger fra tidlig morgen så dette er en uting!!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 420elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018
Google-oversetting

Dear Elin S,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are glad you enjoyed your stay with us. The hotel is indeed in the heart of Ayia Napa, surrounded by lots of bars, restaurants, and shops. Therefore, we sometimes cannot control the outside noise. Moreover, it is great to hear our customer service met your expectations. Your feedback is highly appreciated.

Kind regards,
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Dette er et meget bra hotell hvor vi ble godt mottatt i resepsjonen og samtlige ansatte vi var i kontakt med var meget profesjonelle og hyggelige mennesker. Frokosten var meget bra. Lunsjene vi spiste ved baren ved bassenget var velsmakende. Et opphold på dette hotellet kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2018
Google-oversetting

Dear Alf Johan N,

We are humbled by your wonderfully kind words about the Napa Plaza and all the members of the team. Reading such a good review is a fantastic reward for everyone working here and gives us much pride in being part of this establishment.
With lots of sunny regards and hopes to welcome you back very soon.

Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2017

Service fra vi ankom hotellet til vi reiste hjem, ble behandlet som en VIP hele uken vi var der! Frokosten var en nytelse, lunsj og middag kunne nytes i omkringliggende restauranter på området ved hotellet. Håndklær ble utdelt og bassengområdet var utmerket for rekreasjon og nytelse! Hotellet er sentralt plassert, kort veg til strand, shopping og underholdning! Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, EgilT15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2017
Google-oversetting

Dear Egil T,

We would like to thank you again for being such wonderful guests and also for writing this review.
Here at Napa Plaza we strive for excellence and feedback of this nature is always cherished and shared with the entire team.
We very much look forward to welcoming you back to our hotel.

Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2017

Jeg besøkte Napa Plaza hotel sammen med min mann midt i oktober i år. Dette var vår 5. gang, så hvorfor reiser vi stadig tilbake til dette hotellet? Beliggenheten er perfekt, sentral, men tilbaketrukket, ettersom basseng/barområdet er omkranset av hotellbygningene. Rommet er reint og fint, maten er nydelig med stort utvalg i retter, og dessertene er også altfor fristende. Wifi fungerer godt, og du får bassenghåndklær hos den vennlige og hjelpsomme damen i den lille butikken ved bassenget.

Og der er vi sakens kjerne, de ansatte. I alle ledd fungerer dette hotellet etter vennlighetsprinsippet. Du møter det først i resepsjonen, alltid blide og imøtekommende personer som hjelper deg med det du lurer på. Samme innstilling finner du hos rengjørere, barpersonale, den smilende dama med forfriskninger ved bassenget og hos de hyggelige kelnerne i spisesalen. Vi har følt oss så velkomne på dette hotellet og opplevd en så god stemning her, at det første vi tenker på når vi er kommet hjem, er å reise tilbake!

Romtips: Utsikten mot bassenget er flott hele døgnet.
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Vigdis S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2017
Google-oversetting

Dear Vigdis S,

Thank you for choosing us to spend your holidays in the gorgeous Napa Plaza Hotel. Naturally, I am happy that you value highly our establishment as well as its amenities and facilities. Our dedicated team members strive passionately to offer our deserving guests a top of the line service which enables us to treat each and every one of our clients with the same attention. This is indeed our goal.

We look forward to welcoming you back in the near future.
Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser