Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 580)
Filtrer anmeldelser
2 580 resultater
Vurdering fra reisende
1 789
579
144
41
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 789
579
144
41
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 2 580 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Vi har hatt to flotte uker på dette hotellet super god mat og service innstilt personale, Det som trekker ned er at de hadde lukket/stengt baren ved basseng/utestedet på kveldstid her kunne det vært koselig, men å sitte i mørket uten musikk og stengt bar er ikke noe kos. Den baren inne i hotellett var altfor høy og støyende musikk

Romtips: bør bestille rom med utsikt til basseng ellers kan du havne i strøk med mye trafikk
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, tronde109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Dear Trond E,

Thank you for sharing your experience with the TripAdvisor community. As you can imagine, our passionate restaurant and kitchen teams were proud to read that you enjoyed their culinary treats and their hospitality. It is a joy for them to indulge the palate of our epicurean clients like yourself, with their creative elaborations of seasonal, regional, and high-quality products. Needless to say, your compliments have rewarded all of our impassioned teams’ work.
Kindly be informed that our outdoor bars close at the end of the season due to possible bad weather conditions, decreasing the hotel entertainment.
Thank you again for recommending us on Trip Advisor and we look forward to welcoming you back in a not too distant future!

Yours sincerely,
Nicola Pilakouri
Marketing Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

så har vi hatt 14 dager på dette deilige hotell igjen. Personalet er helt fantastisk,smilende, hjelpsomme ,serviceminded ,ja helt i topp klasse. Spesielt resepsjonistene med deres fantastiske sjef Andry er helt i topp klasse .Rommene er rene og praktiske. Vi foretrekker rom med basseng utsikt ,liker å nyte en rolig stund på balkongen. Hotellet har flere restauranter og alle er verd et besøk. Hotellet ligger midt i smørøye med kort avstand til butikker, restauranter og strand. Hotellet har et flott basseng område med solsenger .Renholdet rundt og i bassenget er i topp klasse, hele tiden ser du personalet pusle omkring.Anbefales på det varmeste.

Romtips: balkongutsikt
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Bjørg S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting

Dear Bjørg S,

We are, as you can imagine, very happy to note that your days in our Napa Plaza Hotel brought you joy and satisfaction. Thank you for this visit and for noticing the efforts of each of our teams who orchestrate the experience we wish to offer to our esteemed clientele including yourself. We are indeed so proud of our dedicated personnel, watching over every detail to ensure our guests receive the very best. Thank you also for complimenting our restaurants, pool area, facilities and accommodations. We are also pleased that you were able to take advantage of our fantastic location during your stay.
Naturally, we would be delighted to have the pleasure of hosting you once again at the Napa Plaza Hotel. Needless to say, we shall do our utmost to try to live up to your expectations this time again.

Pending this, please accept our warm regards,
Nicola Pilakouri
Marketing Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Et supert hotell. Noe for enhver smak. Bassengkanten er et flott sted å være. Restaurant og bar om du ønsker. Utrolig god service.
Maten er upåklagelig. Deilige retter. Du finner noe du liker. Trives godt her.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 849ingerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Inger R,

Thank you for choosing to spend your holidays in the gorgeous Napa Plaza Hotel. Naturally, we are very happy to note your days in our hotel brought you joy and satisfaction. Thank you for complimenting the hotel facilities, food, and extraordinary service. Our dedicated teams indeed strive passionately to offer our deserving guests a top of the line service. Thanking you for your positive remarks and for taking the time to post them on Trip Advisor, we very much hope to welcome you in the near future, when we will once again do our best to offer you a magical experience.

Yours sincerely,
Nicola Pilakouri
Marketing Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2018 via mobile enheter

Vi har hatt en fin uke med deilig varme,sol, bading og mye god mat og drikke. Hotellet ligger midt i hovedgaten av Aiya Napa. Her må du tåle høy party faktor med mye musikk. Vi fikk rom vendt inn mot basseng og var skånet for den værste støyen. Servicen er veldig bra. God frokost. Noe slitt her og der men fortsatt bra standard. Folk holder av solsenger fra tidlig morgen så dette er en uting!!

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 420elins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Guest Relations Manager på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018
Google-oversetting

Dear Elin S,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are glad you enjoyed your stay with us. The hotel is indeed in the heart of Ayia Napa, surrounded by lots of bars, restaurants, and shops. Therefore, we sometimes cannot control the outside noise. Moreover, it is great to hear our customer service met your expectations. Your feedback is highly appreciated.

Kind regards,
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018 via mobile enheter

Dette er et meget bra hotell hvor vi ble godt mottatt i resepsjonen og samtlige ansatte vi var i kontakt med var meget profesjonelle og hyggelige mennesker. Frokosten var meget bra. Lunsjene vi spiste ved baren ved bassenget var velsmakende. Et opphold på dette hotellet kan anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NapaPlaza1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Napa Plaza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2018
Google-oversetting

Dear Alf Johan N,

We are humbled by your wonderfully kind words about the Napa Plaza and all the members of the team. Reading such a good review is a fantastic reward for everyone working here and gives us much pride in being part of this establishment.
With lots of sunny regards and hopes to welcome you back very soon.

Best Regards
Vera Kosma
Marketing Executive

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser