Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Vio.com
StayForLong
Hotels.com
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 25. juni 2022

Hotellet er IKKE et sted å feriere for par,(voksne) og familier.

ungdommer som fester kl 6 morgen og banker på gjesters dører. Hotellet brydde seg ikke når vi sa ifra og var ingen vakter på nattestid.

Dato for oppholdet: juni 2022
2  Takk, kaffieh2022
Anmeldt 3. oktober 2019 via mobile enheter

Vi reiste to voksne og to barn til callisto i 14 dager. Valgte hotellet da det var fin beliggenhet og virket som et greit hotell. Vi spise kun frokost på hotellet, maten var smakløs og kjedelig. Dårlig utvalg av frukt og grønt. Det eneste positive med hotellet er beliggenheten. Hotellet og rommene er slitt og bærer preg av dårlig vedlikehold, rengjøringen var elendig. Kjøkkenutstyret var møkkete og ekkelt. Dårlig belysning på uteområdet og leilighetene har kun en nøkkel ( ikke nøkkelkort). Kommer gjerne tilbake til Kypros men ikke til dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, martinkE8171QF
Anmeldt 18. april 2019 via mobile enheter

Vi bestilte til en lav pris midt i høysesongen og var derfor spente på hva som møtte oss. Vi fikk en flott rom med havutsikt og rom ved siden av mine foreldre som vi bad om i bestillingen. Vi hadde ikke all inclusive, men spiste stort sett lunsj ved poolbaren. Finnes knapt skandinavene hvis dette er avgjørende, men for vår del var det helt ok. Hotellet ligger ved stranden og solsengen på gresset med havutsikt er å anbefale. Hotellet ligger mellom Nissi beach og Ayia Napa sentrum, skjermet fra partyungdom og høylytt musikk. Ligger mange restauranter i området rundt. Vi spiste kun en gang i selve sentrum, så her er det mye å velge i.
Anbefaler også strandpromenaden som går fra hotellet og helt inn til byen. Vi leide el-scooter hele gjengen og fikk sett det meste:)

Dato for oppholdet: juli 2018
2  Takk, Camilla C
Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Flott familie vennlig hotell med noe harde madrasser. Hotellet passer svært godt for familier med barn i skolealder. Dersom man er par anbefales leiligheter på bakkeplan med privat basseng. Dette er ikke mye dyrere en ordinær leilighet. Supermarked finnes på hotellområdet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, PetterLian
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Callisto en uke i juli. Det var da jeg, samboeren og dattera hans.

+fint ute område
+perfekt beliggenhet rett på stranda
+hyggelig personale
+barnevennlig

-dryppende aircondition (hver dag)
-veldig mye maur
-ikke kald aircondition
-varmt basseng
-slitt rom (trenger oppussing)

Overalt var det et fint hotell med bra frokost, hyggelig personale perfekt beliggenhet.

Derimot veldig dårlig hotellrom, vi gav beskjed om problemene men de ble ikke fikset, mulig det bare var vårt rom men da kunne vi ha fått tilbud in et nytt.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Catrine K