Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
StayForLongUSD 181
Trip.comUSD 92
Agoda.comUSD 62
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 7. august 2022

STYR UNNA,maur,dyr,ELENDIG renhold,urinlukt. Når vi ankom var det tidligere leieboeren tannpasta med innhold i vasken,toalettet i stort var bare helt utrolig ekkelt og dusjen virket ikke. Naboen hadde full lekkasje fra annen til første etg. Annen nabo hadde kofferten full av maur og Maur ut fra veggen,toalettkosten må
Ha vært fra
FØR pandemien med tidligere leieboeren ekskrementer på. Felt senger til ekstra senger og ingenting var på
Kjøkken. Kypros har vi vært på flere ganger og Kypros er FANTASTISK men ALDRI dette stedet. Selve områder og ‘’skallet’ på hotellet ser bra ut men leilighetene er elendige.

Dato for oppholdet: august 2022
1  Takk, LindaP3144
Anmeldt 23. juli 2022

Festing hele natten. Søppel og gris rundt bassenget etter nattens fester. Slitte leiligheter med mye maur. Heller ikke topp renhold.
Ikke et familie hotell.
Kjedelig mat. Allinclusive var ikke verdt pengene, vi valgte å gå ut å spise middag hver dag.
Kommer aldri til bake.

1  Takk, siljei2020
Anmeldt 22. juli 2022

Hotellets beliggenhet er super, stranda er rett nedenfor, koselige restauranter i nærheten og ca 15-20 min spasertur inn til sentrum.

Leilighetene er helt ok, men nedslitt. Sovesofaen i stua egner seg ikke som seng dersom du veier mer enn 20-30 kg og er lenger enn 130 cm.

Hotellets bassengområde er fint, men dersom du ikke liker fulle britiske ungdomsgjenger, styr unna.

Det var festing, støy og banking på dører nattestid. Hotellet var serviceinnstilt og ga oss ny leilighet i et litt roligere området, men etter et par dager fikk vi nye britiske ungdomsgjenger som naboer.

Dersom du er ung og klar for en ferie med fest og moro, bare å bestille!
Dersom du er en barnefamilie som ønsker barnebasseng og nattero, velg et annet hotell;)

2  Takk, PlussusNorway
Anmeldt 10. juli 2022

Reiste med familie til dette som skulle være et familiehotell. Dette er overhodet ikke evnet for barn eller familier. Hotellet er et partyhotell som er invadert av hundrevis fulle støyete briter og ungdomsgjenger som fester dagen og natten lang. Det drikkes og søles i bassenget, både øl og drinker og de er aldri på toalettet, oppholder seg kun rundt og oppi bassenget. Søppel flyter i og rundt bassenget. Bassengvaktene gjør ingenting med det. Det ligger døddrukkne folk rundt bassenget hver morgen og på dagene, det spyles rundt disse på morgenen… Hvis du liker støy og fest hele natten er dette hotellet for deg. Ingen hjelp å få av hotell betjening. Har vært på Ayia Napa mange ganger, men aldri før opplevd en slik kombinasjon. Kommer aldri tilbake hit.

3  Takk, 523camillav
Anmeldt 25. juni 2022

Hotellet er IKKE et sted å feriere for par,(voksne) og familier.

ungdommer som fester kl 6 morgen og banker på gjesters dører. Hotellet brydde seg ikke når vi sa ifra og var ingen vakter på nattestid.

Dato for oppholdet: juni 2022
2  Takk, kaffieh2022