My Bike Eezz er en e-Bike Rentals-utleiebutikk på Protaras Kypros
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Ayia Napa Sculpture Park på
Anmeldt 2. mai 2024 via mobile enheter

Fin park, vel verdt et besøk. Bussen stopper rett ved. Masse skulpturer over et passe stort område. Alt er utendørs. Toaletter der!

Dato for opplevelse: mai 2024
Takk, Elisabeth Chris... N
Anmeldt 19. september 2022 via mobile enheter

Fantastisk flott park med et utrolig utvalg skulpturer, her er det noe for enhver smak. Fint beliggende anlegg i høydedraget ovenfor havna i Ayia Napa

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, BearTrondheim
Anmeldt 12. september 2022 via mobile enheter

Denne parken må bare oppleves. Og gjerne på ettermiddag/tidlig kveld. Da er det bra lys for de som liker å ta bilder. Vi var heldige og fikk fullmånen med på kjøpet 😊

Dato for opplevelse: september 2022
1  Takk, Bente1953
Anmeldt 1. juni 2022

Meget interessant sted å gå. Gratis adgang. Er ikke bare skulpturpark, men også område for kaktus m.m.

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, kjellpett
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Var innom vi tog bussen 101 og gjekk å såg på dei kule skulpturene i Stein og stål veldig OK og så gjekk vi til bakers til hoteller langs sjøen fin park og fin tur til havna

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, 30knutk