Jeg har vært på Sale e Pepe og jeg må si at jeg hadde en fantastisk opplevelse! Fra det øyeblikket jeg kom inn, følte jeg meg velkommen av det hyggelige personalet som ga meg en rask og effektiv service.
Jeg bestilte en flaske vin fra deres utmerkede vinliste og ble ikke skuffet. Vinen var virkelig god og bidro til å gjøre måltidet enda bedre.
Atmosfæren i restauranten var også flott. Det var en perfekt balanse mellom avslappet og elegant, og det var en behagelig stemning i rommet. Jeg følte meg virkelig avslappet og kunne nyte måltidet.
Men det beste av alt var maten! Den var fantastisk og alle rettene jeg prøvde var virkelig utsøkt. Jeg vil spesielt anbefale å dele flere retter slik at man får smakt så mye som mulig. Det er definitivt verdt det! Jeg kunne ikke få nok av den deilige maten og var glad for å ha muligheten til å prøve så mange forskjellige retter.
Alt i alt vil jeg anbefale Sale e Pepe på det sterkeste. Det er en flott restaurant med hyggelig personale, god vin, bra atmosfære og fantastisk mat. Hvis du vil ha en virkelig god opplevelse, bør du definitivt prøve Sale e Pepe!