Vi syklet fra Agia Napa sentrum til Cape Greco. Derfra gikk vi opp på toppen og så på den flotte utsikten. Flott tur.
Ein fin tur der guiden fortalte underveis om det vi såg. Vi køyrde nokså tett Inn til land. Spennande! Vatnet Var så innbydande og veksla mellom grønt og blått.
Fulgte stien fra Ayia Napa til Cape Greco. Stien forsvinner enkelte plasser, og det er ingen merking av sti der, ellers ok.
Fin utsikt over området.
En fin tur å gå tidlig på morgenen, før det blir for varmt. Tok bussen tilbake til Ayia Napa :-)
Dette utsiktspunktet ligger midt i stien som går under og rundt CAP Greco. Flott tur! Bratt terreng hvor du ser rett ned i hav og klipper hele veien. skal visstnok være Kypros østligste punkt. Nydelig vegetasjon om våren .Man kan ta buss , sykle eller leie bil hit. Fin sykkeltur fra Agia Napa. Sykkelstier hele veien.
Søndagen ble benyttet til en tur rundt det mektige fjellpartiet Cap Greco, etter først å ha besøkt utsiktspunktet. Vill, vakker natur tar en rundt fjellet, ned til havet på Afrodites sti. Langs stien finner man skilt som forteller om de ulike planter og blomster man passerer. Militær stasjon på toppen som man ikke kommer nær, men ellers en utrolig vakker og fin tur som må oppleves.