“Fin resturant”
Anmeldelse av En-yevo Tavernaki

En-yevo Tavernaki
Vurdert som nr. 17 av 238 Restauranter i Agia Napa
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Restauranten er flott og godt gjort, fin fra utsiden og innsiden. Bra med folk i restauranten. Ble ønsket velkommen av smilende og hyggelige servitører. Enkel meny, lett å forstå. Vi tok tzaziki for forrett. God smak og godt brød. For hovedretten gikk vi for Rib Eye Steak og Chiken Suvlaki. Biffen var veldig god og har ikke blitt frosset. Kyllingen god og med frisk salat på siden. Tok litt tid for å få hovedrett, dette skyldes nok mye folk i resturanten og at de ville gi oss tid på forreten. Verdt pengene 😊

Dato for besøk: juni 2019
Takk, CMaaland

Anmeldt 14. april 2019

Flott performance selv om vi var kun 4 personer de kvelden utenom sesong dessverre, hva ellers kan vi si🤪

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Vibecke K
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Stedet reåpnet en av de siste dagene vi var i Agia Napa.Ligger
litt bortgjømt i en sidegate,ikke
så langt fra klosteret.
Anbefales å bestille bord,var flere som ikke fikk plass mens vi var der.
Pent interiørmessig,men akustikken var dårlig. Et stort
bursdagsfølge forstyrret såpass
mye at det var vanskelig å føre en vanlig samtale.Maten var god,
grilltallerken med forskjellig kjøtt/ost ble nesten for mye.
Moussakaen var veldig god.
God service og bra pris gjør stedet til en av våre favoritter.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Lailab450
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Meget bra. Autentisk gresk atmosfære og mat. Veldig god kleftiko 👌 tzatziki med hjemmelagde pitabrød også en vinner til forrett.

Takk, 115j_rgeng
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Ligger litt bortgjemt, men den som leter finner noe godt.
Vi spiste bare forretter, som jeg vil anbefale til alle og prøve og gjøre på en gresk restaurant.
Vi reiste i 10 år 2 uker på tur mellom øyene, og gjorde dette ofte.
Lurer eller på om de som hadde spist rekecocktail (har aldri sett dette på noen gresk restaurant) har vært på samme restaurant?
De har ikke hatt reker som forrett på 3 år, så enten var de på en annen restaurant eler så var det kong alkohol som spilte de noen puss.

Takk, 924ulfn

Reisende som så på En-yevo Tavernaki, så også på

Agia Napa, Famagusta District

Har du vært i En-yevo Tavernaki? Del dine erfaringer!