Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
Agoda.com
Enkel og rask bestilling
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Roadtrip
Surnadal, More og Romsdal, Norway
1,0 av 5 boblerAnmeldt 22. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 350
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 350
264.5 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
The restaurant
Booking.com
kr 1 200
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Hotels.com
    kr 1 141
  • Agoda.com
    kr 1 200
277.0 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 725
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Lol.travel
  • Agoda.com
    kr 725
268.8 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 690
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 690
258.2 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 1 350
286.7 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 902
  • Hotels.com
    kr 1 917
  • Priceline
286.8 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 3 300
  • Priceline
  • eDreams
    kr 3 300
  • Agoda.com
    kr 3 300
287.0 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 200
Fullt refunderbart
    288.3 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Hotels.com
    kr 1 350
    Fullt refunderbart
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
      kr 1 350
    • Tripadvisor
      kr 1 350
    • Vio.com
    287.2 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
    Booking.com
    kr 1 250
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 1 250
    260.7 km fra Namsskogan Familiepark Hotell
    Se flere hoteller i Trones
    Anmeldelser (81)
    Filtrer anmeldelser
    81 resultater
    Vurdering fra reisende
    0
    1
    11
    27
    42
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    0
    1
    11
    27
    42
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3742 av 81 anmeldelser
    Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

    Etter at teltet var satt opp bestilte vi kokkens anbefaling. I dag var det langtidsstekt svineknoke. Den var mør og god, men manglet smak. Bare litt salt vill endret retten mye. Potetmos og grønnsaker var som tilbehør.. Mosen kunne også hatt litt mer smak. Men gode priser og mettende måltid.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Global478893
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

    Bestilte en natt her for å besøke parken. Her finner du 90-tallet gjennomført, men det hadde vært greit nok med noen forbedringer.. Alle vaskene har skrukran, de burde byttes i en fei i disse tider? dusjen er sånn typisk sparedusj fra 90-tallet. Skruknotter i dusjen også. og dusjforheng som kommer etter deg, grøss.. i 2. etg blir det varmt og dårlig luft, men i følge barna ok senger. Sovesofaen som en må ta til takke med i 1. etg er helt forferdelig
    . Det blir en som ligger på «sofaen» og en som ligger på ryggen nedslått.. dvs mye kortere og en stor fure mellom disse to madrassene. Far hadde vondt i ryggen dagen etter en natt her... 90tallsgardinene slapp igjennom mye lys, så ikke så mørkt når man skal sove. Nøkkelen hang i en stor korkdings med hyssing, burde fjernes nå slik at nøkler kan sprites mellom hver gjest???

    frokosten bestod av mye singelpakket pålegg og brød, ingen grønnsaker eller frukt. Jus, te og kaffe. En type brød, typisk grovt. Enkel men grei frokost. Litt dumt at den serveres i gangen slik at alle går forbi der...

    Vi betalte 2000!!!! for et familierom, det er det dyreste familierommet vi har hatt... og vi har vært endel på hotell.. dette føltes som hytte. Hadde nok ikke reagert om prisen var det halve, men å ta så mye betalr for dette er ikke bra!! kommer aldri tilbake og kommer til å fraråde alle som tenker seg dit..

    Forresten kroa var kaos når parken stengte, rot og rusk og mye folk. Kjørte opp til Brekkvasselv, god mat - rolige lokaler og bedre utvalg.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, Frkreiseglad
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Vi stoppet for å lade elbil og skulle spise middag. Bestilte en kokkens anbefaling, elghakk som skulle være med hjemmelaget potetmos og grønnsaker. Betalte kr 210, og dette er hva vi fikk! En miniporsjon med en klatt posepotetmos, frosne og vasne grønnsaker fra pose og en utvannet brunsaus med noen små biter av et uidentifiserbart kjøtt. Tilsvarende mengde kanskje en opphakket kjøttkake! Er nok det latterligste måltidet jeg noen gang har betalt for i Norge. Folkene på kjøkkenet har ingen stolthet i det de gjør! Styr unna!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, Cylone
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

    Vi hadde en overnatting i sammenheng med ett besøk i familieparken som ligger veldig nært, kort gangvei under E6 så beliggenhet er veldig bra men det stopper der. Første som møter oss er rengjøringspersonell som står å røyker oss i trynet på tur inn døra, selv med alle røyking forbudt skiltingen og advarsel om bøter står dem rett på utsiden av inngang og sammenhengende lufting til rom. Rett innfor døra til rommet var det ett kjøleskap som var i ustand så det var plassert ett gammelt skap i stua. Rengjøringen som var gjort bør de virkelig skamme seg over, vi tok selv å vasket store deler av badet og var mest fornøyd med at vi skulle sjekke ut neste dag. Soverommet er plassert på hemsen, her var det varmt hele natten siden vindu og aircondition ikke eksisterer. Dusjen er den du finner hos din oldemor langt langt langt ut på landet, her bør de kunne gjøre en oppgradering, vi valgte å dusje med slippersa. Ute i gangen var det basseng lukt, selv om dette er i et annet bygg 150meter unna. Støv på de fleste plasser så om dette er corona vasken hjelpes, det beste med besøket var å kunne sjekke ut som nevnt tidligere. Ikke verdt pengene, fraråder å sjekke inn på familierommene.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    3  Takk, smackiiie
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

    Dårlig tilrettelagt i handikaphyttene for rullestolbrukere. Fikk ikke inn rullestolen med brukeren i, i fare for å kjøre av rampen. Det var et stort mellomrom mellom asfalt og rampe så vanskelig å få rullestol opp. Dårlig standard i forhold til pris. Eneste positive, var nærheten til Namsskogan familiepark. Det var ikke rengjort i hyttene og utdaterte hytter. Det er heller ikke WiFi i hyttene.

    Dato for oppholdet: juli 2019
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, 660auroraa
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser