Hun e resepsjonen var veldig hyggelig og imøtekommende, men de resterende som jobber på hotellet bør sendes på et «smilekurs»
Rommet var ikke noe å klage på. Det var rent og ryddig for oss som var to voksne og to hunder som kun skulle overnatte ei natt. Gode senger å ligge i.
Men da vi skulle bestille oss middag på kroa, så var det et elendig utvalg. Det meste sto i pølse/chips og burger.
Som gravid fikk jeg servert rå burger inni og klaget selvfølgelig på dette til de i kassen.
Det jeg fikk til svar da, var at det ikke var mulig å få denne type burger gjennomstekt. De klarte de fysisk ikke, noe jeg stilte et stort spørsmålstegn til. Så Isteden for at de tilbydde meg ny tallerken eller annen mat, så fikk jeg heldigvis pengene tilbake.
Mannen bestilte seg kjøttkake meny. Det var hele tre små poteter og tre små kaker, pluss en liten klatt med tyttebær og tørr ertestuing. En godt voksen mann ble ikke akkurat mett på dette.
Selv om frokosten var inkludert, så prøvde vi den ikke engang.
Fryktelig dårlig utvalg av pålegg, tørre brødskiver å det virket rett og slett uhygienisk.
Det generelle oppholdet minnet oss om en ungdomsklubb som var på...Dette var første og siste gang vi besøkte dette hotellet. Vi hadde vært i parken og hadde en fin opplevelse der, men det endret seg drastisk da vi kom til hotellet.
Selv om frokosten var inkludert, så prøvde vi den ikke engang.
Det generelle oppholdet minnet oss om en ungdomsklubb som var på leir. De ansatte som jobbet der brukte mye av spiseplassen under middagen, de pratet høylytt og brydde seg ikke om at de hadde på seg uniform som representanter av hotellet. (Var tydelig at de var ferdige på jobb)
Så, takk for oss! Dette var første og siste gang vi besøkte dette hotellet.Mer
Vis mindre