Svært dårlig matopplevelse. Både dyrt og elendig . Her bør du ta med egen mat! Gode... les mer
Helt grei park, med dyr og aktiviteter for Barn. Om barna er glad i å prøve ting kan man regne med... les mer
Nedslitt og elendig romstandard. Forlot frokostsalen uten å spise pga dårlig hygiene. Maten så heller ikke innbydende ut. Verste overnattingssted som jeg har opplevd i Norge.
Kom nettopp hjem fra to dager i parken og etter noen timers kjøretur har jeg hatt god tid til å tenke.
Jeg skal først og fremst starte med: Jeg har jevnlig besøkt parken gjennom 20 år, og jeg trives utrolig godt der. Flott park, hyggelige ansatte, flotte dyr og mye å gjøre -spesielt for de små.
Etter mye rot med bestilling av hotellrom tidligere , så valgte jeg hytte denne gang, også for at jeg reiser med en 3 åring og da egner ikke en hems seg. Hytten var ren og relativt romslig. Stor nok for meg, bestemor og en 3 åring. Inventar kunne nok ha blitt oppgradert og de kunne ha satt inn en stekeovn (er tilgjengelig i sanitæranlegg) . Gode senger, gode puter og dyner - pluss poeng for det. Ellers har jeg ikke så mye å tilføye til hytten.
Parken trives jeg som sagt utrolig godt i. Vi dro nå i lavsesong for første gang og det var veldig behagelig stemning der. Lite kø, lite folk og vi fikk for første gang sett alle dyrene. Park kafeen er den eneste plassen som er åpen og har et ymse utvalg av mat. Vi gikk for pølse og chips. Helt greit for å fylle opp litt med energi på en utrolig regnfull dag.
Vel.. vi ventet 45 minutter på 3 pølser og noe chips , og det satt maks 15 stk i den kaffeen hvorpå det var kun 6 som ventet på mat (inkludert oss) . Når maten endelig var ferdig så var det ikke mye å skryte av. Pølsene så ut som de hadde ligget i vann i mange timer, for deretter å bli stekt. Lite delikat. Men vi var sultne og jeg betalte over 200 kr for maten så vi spiste.
Oppsummering:
Hyttene skulle hatt noe oppgradering
Maten i parken kan de gi til måkene (skulle til å si dyrene, men de fortjener bedre)
Besøkte parken i den første lågsesong-veka. Litt dumt at Zipline og klatrepark var stengt, men med lite folk vart det heller mange turar i alpin-raceren.
Kjekk park for mindre barn spesielt. Anbefaler å vera med på rovdyrmating.
Parken er absolutt velbrukt, men synest ikkje den står fram som slite.
Tenkjer det er best å ta med eigen mat, sidan det er litt begrensa med mattilbud i lågssesong. Mange fine stader å setja seg ned med eigen mat.
Alt i alt veldig bra.
På hotellet er det 2 ting som burde forbedres! Frokosten og ventilering.
Til frokost opplevde vi «tørre» brød og brunosten var tørr i kantene, samt lite utvalg. Det var dårlig ventilering på rommet og på badet. I år var det rundt 10grader ute men fremdeles veldig tung luft og varmt oppe på hemsen.
På kroen som er i tilhørighet med hotellet opplevde vi at det var kaos. Flere bord var ikke ryddet av og det kom nye gjester som måtte skyve tallerkener til side. Vi måtte selv vaske av bordet for å klare å sitte der da det var klissete og skittent. Etter kanskje 15min kommer det ei å vasker av bord som er forlatt men de bordene hvor folk satt å ventet på mat ble ikke vasket eller ryddet. Det er tydelig at de som jobber der ikke har god opplæring og at de er for ung. Det lå også mye mat rundt om på gulvet. Hadde man hadd en mulighet til å spise en annen plass hadde vi gjort det, men det var det dessverre ikke.
På Dyreparken skulle fasaden vært oppgradert og da tenker jeg spesifikt på gjerder rundt feks traktorbanen osv - altså enkle forbedringer. De ansatte burde også få seg opplæring. Vi ble møtt av både hyggelige men også uhyggelige ansatte som ikke var vennlig og svarte vår 3 år gammel sønn på en uhøflig måte og uten et smil. Samt satt samme person med hette over hode og fulgte ikke med på aktiviteten! En annen tok seg en røyk med barn tilstede.
Ellers mye spennende å se og oppleve når det gjelder dyrene og parken, men de ansatte og kundeservicen generelt er for dårlig. Utvalget i cafeen er også ikke å skryte av. De hadde kun vafler i den store disken sin.
Alt i alt, ikke verdt pengene! En natt på hotell med 3 billetter i Dyreparken kostet oss 3000kr..
Helt ok dyrepark.
Går helt fint å være her en dag.
Stor park som det er fint å være i.
Mange plasser for å spise lunsj.
Har vært i parken stort sett hvert år siden 2010 med barna. I alle kiosker og skranker ble vi møtt av frekke ungdommer som enten himlet med øyene, svarte på et utenlands språk eller ikke i det hele tatt.