Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk taverna”
Anmeldelse av Taverna Nikos

Taverna Nikos
Vurdert som nr. 4 av 10 Restauranter i Livadia
Kjøkken: Gresk, Sjømat
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. august 2020

Her får du alt, helt fantastisk mat, herlig gresk atmosfære og en utrolig hyggelige familie som driver stedet.
Vi ble helt forelsket i stedet og maten vi spiste fantastisk kebab med tomatsaus, yoghurt og passe sterkt krydret. Dette ble favoritten men vi prøvde også flere retter med glede .
Anbefaler flere besøk hit om du besøker Tilos.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anina007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 145 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Her får du saftig god kyllingfilet, lokale retter og gode burgere tilberedt i steinovn.
Veldig trivelig og servicevennlig betjening.
Anbefales på det aller varneste

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 953geird
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Selv om tavernaen heter Nikos, er det mor Maria som er stjernen. Fikk fantastisk oppvartning, maten var nydelig. Full pott!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Wackee64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig hjemmelaget mat med den beste service ! Liten og hyggelig restaurant sentralt! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, teff74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Har tidligere god erfaring. I kveld ble det litt annerledes. Maria ser ut til å ha mistet "gnisten". FOrretten,courgette balls, var oversteikt og hovedretten, moussaka bar preg av at den hadde stått lenge i ovnen. Ingen god opplevelse. Alt i alt er det vel atmosfæren som var mest skuffende.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, sveinu2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna Nikos, så også på

 

Har du vært i Taverna Nikos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din