“Beste maten vi fikk på ferieturen vår.”

Mediterranean Delights Seafood, Bar & Grill
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Livadia
Kjøkken: Amerikansk, Gresk, Sjømat, Bar, Grill
Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Hyggelig restaurant i hjertet av Livadia på Tilos som vi spiste middag på tre dager på rapoan, og alle rettene vi spiste var nydelig tilberedt. Det kunne kjennes på smaken at kokken elsker jobben sin. Ikke en rett vi fikk servert var av middelmådig karakter, heller helt i toppsjiktet. Anbefales.

1  Takk, Torstein E

Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat og trivelig atmosfære. God service og oppmerksomme servitører 👌❤️. Anbefales på det sterkeste, beste restauranten på Tilos /Livadia❤️❤️❤️

1  Takk, Curiosity24720598576
Anmeldt 27. juli 2024 via mobile enheter

Trivelig mottakelse av en smilende og blid dame som fikk oss til å føle oss ekstra velkomne. Stort utvalg av greske autentiske matretter og et bra utvalg av andre internasjonale matretter.
Maten var velsmakende og delikat presentert. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, Ferienyter
Anmeldt 24. august 2023

Virkelig god mat og flott betjening, eneste å trekke for var gjerne det de serverte som rose'vin...
Ellers veldig bra 😊

Dato for besøk: august 2023
Takk, sveintbs
Anmeldt 12. juni 2023

Kjempegod mat. Var her flere ganger så vi prøvde flere retter. Måtte bestille bord hvilket er en ulempe. Tok litt tid før vi fikk maten da det er lite betjening. Kun en til å servere.

Dato for besøk: september 2022
Takk, caml245

Reisende som så på Mediterranean Delights Seafood, Bar & Grill, så også på

Har du vært i Mediterranean Delights Seafood, Bar & Grill? Del dine erfaringer!