Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 415)
Filtrer anmeldelser
2 416 resultater
Vurdering fra reisende
1 199
808
271
90
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 199
808
271
90
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 416 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2018

Ligger ytterst på klippen med fantastisk utsikt over området rundt Ronda. I tillegg ligger hotellet plassert midt I byen, med kort vei til alt. Hyggelig personale, flotte rom, god mat, og garasje til bilen. Hva mer kan man ønske seg ?

Romtips: Be om å få rom med balking og utsikt.
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svesa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Recepcion P, Director de Recepción på Parador de Ronda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018
Google-oversetting

Dear Svesa, thank you so much for your opinion about our hotel. We hope
to see you again soon at Parador de Ronda.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017

Nydelig sted. Dette er vært å oppleve, en helt spesiell hotellopplevelse. Kjempe god service og veldig bra renhold. God restaurant og god hotellfrokost. Vil gjerne gjenoppleve dette. Kunne se solnedgangen utover horisonten fra restauranten. Reiser gjerne igjen!

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 264amya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2016

Hotellet kunne ikke vært mer sentralt plassert i Ronda. Flott utsikt fra hotell hagen og fra hotell rommene om man har riktig plasserte rom. Det er noe trangt og fult i og rundt bassenget. Grei frokost og god service.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, EirikHelgoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juan Diego M, Director de Recepción på Parador de Ronda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2016
Google-oversetting

Dear Sir, thanks for sharing your experience of your stay in
our hotel, we'll get the whole team a comment and hope
to see you again soon at Parador de Ronda.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2015

Det er et storslagen og hyggelig hotel. Ligger meget fint til i Ronda. Det er et fint basseng der, og en liten hage man kan nyte et godt glass. Rommene er store og godt vedlikeholdt. Frokosten var også bra. Passer perfekt for familier.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Oslohawk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
María José S, Gerente på Parador de Ronda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2015
Google-oversetting

Dear Sir, thank you for sharing your experience about our hotel, we'll get the whole team a comment We are pleasure if you´ll came again at Parador de Ronda.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2014

Hotellet ligger i det tidligere kommunehuset midt i Ronda by. Det opprinnelige bygget er fra midten av 1700 tallet og gir hotellet en unik atmosfære.
Når det da i tillegg ligger helt ut på kanten av en over 100 meter dyp ravine og en mengde kulturminner i umiddelbar nærhet, er dette nærmest et uslåelig valg om du trenger en pause fra solsenger og paraplydrinker.

Romtips: Rom på toppen med terrasse
Dato for oppholdet: mai 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Kursetblesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
María José S, Gerente på Parador de Ronda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2014
Google-oversetting

Sir, thanks for sharing your experience of your stay in
our hotel, we'll get the whole team a comment and hope
to see you again soon at Parador de Ronda.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser