Plasseringen av denne restauranten tar prisen. Liggende på kanten av juvet som omgir nesten hele den gamle byen som kan skrive sin historie tilbake til det 6.århundre før vår tidsregning. Et litt forsiktig inngangsparti gjør at man lurer på om det er noe der inne, men det er det. Verten sjøl tar i mot, litt skeptisk, kanskje, men man går jo i kort bukse i 29 Celsius?
Vel inne ved bordene får vi et bord helt ute på kanten, og det er jo flott. Og hadde det bare fortsatt! Menyen kommer raskt, drikke bestilles og effektueres, og så stopper det. To servitører, bare en tar imot bestilling og henter maten. Den andre henter drikke. Og for hver bestilling som mottas må de gå 30 meter til kjøkkenet/baren, og så tilbake til bordene med maten/drikkevarene. Skal ikke dra dette lenger, men publikumsfrieri er det nok ikke.
Maten er grei, men ikke mer enn det. Andalucía har så mye god mat, og da nytter det ikke å knipe på raushet og kvalitet. Da taper man fort i den viktigste pr-kanalen; det turister forteller om hva de har opplevd.