Trivlig plass

Hyggelig sted, gratis parkering 👍, trivelig vertsfolk. Trivlig plass, langt ifra fancy, skal du... les mer

Anmeldt 12. juli 2024
Knut Ivar B
Bunkerne var labyrinter

Utsikten var fantastisk. Vi tok mange bilder! Bunkerne var labyrinter og det var mange gruver med... les mer

Anmeldt 28. mars 2024
Daniel H

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde 1 natt i fyrmesterboligen, noe som virkelig er å anbefale. Stor leilighet, herlig atmosfære og kjekt å kunne være ved fyret morgen som kveld. Fikk god til å oppleve alt fyret har å by på, ikke minst den vakre naturen.

2  Takk, MagnarMeslo
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen. Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk natur og et utrolig flott, og velbevart historisk fyr. Ja, det koster noen kroner å gå inn, men vil si det absolutt er verdt det. Området er velpleid og bygninger er godt ivaretatt.
Fikk dessverre ikke anledning til å gå opp i fyrtårnet, da det var litt for tettpakket i køen. Tydelig at det er behov for en hjelp med organisering av køer, også i smale trapper. Ellers er det bare å glede seg. Jeg kommer gjerne tilbake.
Det er café på stedet, og et lite bakeri, men det er også mulig å ta med egen nistepakke med storslått utsikt.

2  Takk, LilleMy2013
LindesnesF, Daglig leder på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er svært mange å besøk akkurat nå, men dersom du har anledning vil jeg anbefale å besøke os på vinterstid, da er det spektakulært hos oss.

MMA

Espen Frøysland
Lindesnes fyrmuseum
Direktør

Anmeldt 13. juli 2020

Jeg var sjokkert over folkemengden og at eierne ikke brydde seg om hvor mange de slapp opp i fyret. Det var kun en som sprayet hender. Dette var utrolig slapt og i krass kontrast med den hyggelige fyren i bakeriet nedenfor som satte grenser. Skjerp dere.

Takk, 146toreb

Hei.
Takk for tilbakemelding, vi har disse dagene hatt en svært stor tilstrømning av gjester, no som for oss er veldig hyggelig, men også utfordrende. Vi har de siste dagene hatt en person som skal passe på at vi ikke slipper mer enn 20 inn i fyrtårnet om gangen. Jeg skal ta videre at det tydeligvis ikke er gjort i dette tilfellet. Vi er opptatt av å forsøke å holde driften i gang med smitteverntiltak, og skal se på hva vi må gjøre for å kvalitetsikre dette, i forbindelse med tårnet og de begrensninger bygget setter.

Vennlig hilsen

Espen Frøysland
Lindesnes fyrmuseum
Direktør

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Lindesnes fyr er sammen med Nordkapp to av de stedene du bør oppleve, ihvertfall som innbygger i Norge. Vi er et landstrakt kand, og kommunikasjon og ferdsel langs kysten har vært avgjørende viktig til alle tider.

I ferdsel på havet spillet fyrene, og spesielt Lindesnes fyr en særdeles viktig rolle. Flott opplevelse å være her. Mellom 230 og 260 dager med kuling eller mer vind hvert år. Det rusker som regel godt her.

Flere ulike bygg med utstillinger og informasjon.

Kjekt også for barn å sprette rundt. Vel verdt et besøk.

Takk, 338clausr
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Ankom fyret i 20 ms vind, noe som gjorde dette skikkelig spektakulært!! En opplevelse å kjenne på kreftene av vær på denne måten. Glad vi kom i bil...😬😎

Takk, OdBjB

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen.
Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.