Trivlig plass

Hyggelig sted, gratis parkering 👍, trivelig vertsfolk. Trivlig plass, langt ifra fancy, skal du... les mer

Anmeldt 12. juli 2024
Knut Ivar B
Bunkerne var labyrinter

Utsikten var fantastisk. Vi tok mange bilder! Bunkerne var labyrinter og det var mange gruver med... les mer

Anmeldt 28. mars 2024
Daniel H

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Familie på to voksne og 3 bar - 9, 5 og 2 år. Til tross for at været var utfordrene og vind og regn, falt besøket i smak. Fin utsikt og bra lagt til rette med toaletter, spisesteder og souvernirbutikker. Prisen på kr 100for voksen og 50 for barn var litt i stiveste laget. Vel verdt et besøk i vakre skjærgårdsomgivelse.

Takk, h_konj128
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Anmeldt 2. august 2020

Tre på bobiltur. En av oss er avhengig av rullator, området var ikke egnet for ferdsel på hjul. Kafeen hadde ikke så mye utvalg, men muffins anbefales, kjempegode. 100 kr for tilgang og omvisning på fyret, opplevdes litt dyrt. Så vi som hadde mulighet gikk rundt på andre knauser og skjær, og fikk sett mye av den fantastiske utsikten.

1  Takk, Jan Olav M
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Etter mange km med svingete vei kom vi frem til det kjente fyret i havgapet på det sydligste punktet i Norge, flott plass med mye informasjon rundt de forskjellige byggene, dette anbefales et besøk 👍

2  Takk, OddRichard
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

I forbindelse med et besøk på Spangereid syklet jeg og min mann ut til Lindesnes Fyr.

Været var fint, og det var hyggelig å besøke et fyr man har hørt så mye om. Godt organisert, og her stoler man på at de besøkende betaler enten via nett, eller på betalingsautomatene som er ved inngangen. Stor parkeringsplass, og også et utgangspunkt for å gå Kyststien.

Det er flott ute ved Lindesnes Fyr, med alle svabergene og den nydelige utsikten. Vi var innom museumsbutikken, og fikk sendt et kort med poststempel fra fyret. I tillegg var vi innom Bakerovnen som lå utenfor inngangen. Der spiste vi gode kanelknuter og tok en kopp kaffe ute i sola.

Takk, LineH79

Anmeldt 21. juli 2020

Bodde på Lindesnes Havhotell, og fikk låne gratis sykkel på hotellet. Sykleltuten tok ca en time hver vei, og var vekdig kupert. Lindesnes fyr er vek verd et besøk.

1  Takk, Per G
LindesnesF, Kundeansvarlig på Lindesnes Fyr, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, du er alltid velkommen. Mvh Hazzaa Lindesnes fyrmuseum.