Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Desverre en skuffelse”
Anmeldelse av Sandnes Restaurant

Sandnes Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Nord-Lenangen
Prisklasse: USD 5 - USD 25
Beskrivelse: Sandnes er et multifunksjonssted i Nord-Lenangen. Sandnes tilbyr forskjellige matvarer fra lokale, ferske produkter med internasjonalt preg. Her kan du nyte mat og drikke med en magisk utsikt over Lyngen-Alpene.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Sandnes er et multifunksjonssted i Nord-Lenangen. Sandnes tilbyr forskjellige matvarer fra lokale, ferske produkter med internasjonalt preg. Her kan du nyte mat og drikke med en magisk utsikt over Lyngen-Alpene.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Hadde virkelig håp om at dette skulle være bra, men desverre. Vi spiste lunsj der og alle alternativ på menyen var halvfabrikata, ingenting laget fra bunn. Det eneste som virker forlokkende var jo reker da det er lokalvare, men det hadde de ikke. Spiste lunsjtalkeren. Pølser og karbonader var lunken, brød var kjøpbrød. Friesen var grei men ikke lager av dem og tungt krydret med grillkrydder. Synd at man ikke legger mer i å lage mat med gode råvarer. Mulig middagen er bedre der, det vet jeg ikke noe om.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jørn Håvard I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 11 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2020

Veldig god mat og flink betjening. Super beliggenhet. Perfekt stopp etter tur. Uteserveringen er helt nydelig når det er sol :)

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TeamLyngenExperience
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2020 via mobile enheter

Råhyggelig restaurant med Super hyggelig betjening og deilig matTil alle som bor i Lyngen eller er på hytta her. Legg fredag eller lørdagsmiddagen hit. Sånne plass må vi støtte opp om
Hallvard Østgård på besøk i Lyngen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, hallvardostgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Lun og trendy stemning, trivelig betjening og kjempegod mat! Spiste bakt laks som smakte nydeligKoselig restaurant som anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jjohansen76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God mat, god atmosfære og hyggelig betjening. Fin utsikt fra restauranten. Anbefales hvis man er i Nord Lenangen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, anitat476
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Sandnes Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.