“Veldig bra”
Anmeldelse av Sandnes Restaurant

Sandnes Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Nord-Lenangen
Beskrivelse: Sandnes er et multifunksjonssted i Nord-Lenangen. Sandnes tilbyr forskjellige matvarer fra lokale, ferske produkter med internasjonalt preg. Her kan du nyte mat og drikke med en magisk utsikt over Lyngen-Alpene.
Anmeldt 1. juli 2024

Siden jeg skrev en dårlig anmeldelse for noen år siden, må jeg nesten skrive en anmeldelse nå også. Jeg vet ikke om det har vært endring i eierskap eller endringer på kjøkkenet, men denne gangen var det en veldig bra opplevelse. Maten var 10 ganger bedre enn sist. Virkelig en positiv opplevelse.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Jørn Håvard I

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Hadde virkelig håp om at dette skulle være bra, men desverre. Vi spiste lunsj der og alle alternativ på menyen var halvfabrikata, ingenting laget fra bunn. Det eneste som virker forlokkende var jo reker da det er lokalvare, men det hadde de ikke. Spiste lunsjtalkeren. Pølser og karbonader var lunken, brød var kjøpbrød. Friesen var grei men ikke lager av dem og tungt krydret med grillkrydder. Synd at man ikke legger mer i å lage mat med gode råvarer. Mulig middagen er bedre der, det vet jeg ikke noe om.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Jørn Håvard I
Anmeldt 5. desember 2020

Veldig god mat og flink betjening. Super beliggenhet. Perfekt stopp etter tur. Uteserveringen er helt nydelig når det er sol :)

Dato for besøk: desember 2020
Takk, TeamLyngenExperience
Anmeldt 17. oktober 2020 via mobile enheter

Råhyggelig restaurant med Super hyggelig betjening og deilig mat👍Til alle som bor i Lyngen eller er på hytta her. Legg fredag eller lørdagsmiddagen hit. Sånne plass må vi støtte opp om😎👍
Hallvard Østgård på besøk i Lyngen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, hallvardostgard
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Lun og trendy stemning, trivelig betjening og kjempegod mat! Spiste bakt laks som smakte nydelig😊Koselig restaurant som anbefales!

Takk, jjohansen76

Har du vært i Sandnes Restaurant? Del dine erfaringer!