Tomas I
    52.3 km fra XLyngen
    Se flere hoteller i Nord-Lenangen
    Anmeldt 9. september 2022

3 grunner for hvorfor du bør besøke XLyngen:
    -Vakker natur! Omgivelsene gir deg både fjell og hav.
    -Nydelig mat! Maten er hjemmelaget med lokale råvarer.
    -God service! Menneskene som jobber her er genuint opptatt av at du skal få en god opplevelse.

Takk, 99magdalenaf
    Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

Var her på jobbtur fra 8-9 september.
    Wow, for en plass og for et vertskap. Det var kvalitet fra start til slutt på alle ledd. Nydelig frokost, lunsj og middag. Fokus på lokale råvarer gjorde opplevelsen til 10/10.

Koselige hytter og upåklagelig utsikt og natur! Anbefales virkelig både for kos og business ☺️ håper på å komme tilbake!

Takk, gunder88
    Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Og få lov til og komme opp hitt og bare nyte den vakre naturen rundt i jobb sammenheng var befriende. Den vakkre naturen rundt gjenspeiler hele stedet her. Du blir møtt med en fantastisk service, hvor alt er på stell. Maten som blir disket opp på kjøkkenet her skulle du trodd var laget på en anerkjent restaurant. Du får en følelse av og ha kommet hjem. Kom hitt begrunn av jobb. Men kommer tilbake med hele familien. Og det mange ganger.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Odyssey475366
    Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Dette stedet har akkurat byttet navn til Xlyngen, selv om det har vært drevet av samme familien siden mange år tilbake. Vi leide en rorbu, som var ypperlig for oss. Velutstyrt kjøkken, deilige senger, en god sofakrok og stort spisebord. Og en helt fantastisk utsikt! Vi fikk gode tips til turer på dagtid, og egnede steder for å få sett nordlyset. For en kveld!
    Vi fikk med oss en fin scootertur med Bent.
    Resten av personalet oppleves som proffe, vennlige og veldig fleksible. Vi kommer veldig gjerne igjen og kan anbefale stedet på det varmeste!

Dato for oppholdet: februar 2018
    1  Takk, 942bente
    xlyngen, Eier på XLyngen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2019

Hei, og tusen takk for din ærlige tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til fortelle om ditt opphold her på Xlyngen!
    De er hjertelig velkommen tilbake til oss for flere unike opplevelser her i Lyngsalpene!

Anmeldt 18. april 2017

Vi var 3 par som dro på helgetur med topptur med ski som mål. rorbuene/leilighetene ligger perfekt til som utgangspunkt for skitur opp til Storgalten. De hadde også Jacucci som vi leide på lørdagskvelden, samt en liten og hyggelig kafe helt nede på brygga. Stedet anbefales. Personalet var hyggelig og imøtekommende.

Dato for oppholdet: mars 2017
    Takk, jmgut
    lyngenhavfiske, Eier på XLyngen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2017

Hei, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på deres opphold. Vi er glade over å høre at dere har hatt et hyggelig opphold her hos oss. Vi vil ønske deg og ditt reisegjeng, hjertelig velkommen tilbake hit for å gå på tur i Lyngsalpene.