Sjarmerende camping med flott nærhet til Gaupne sentrum. Plassen er et flott utgangspunkt om en vil utforske Luster. Hyggelig betjening, og gode sanitærbygg. Litt trangt å komme til med stor vogn. Kort vei å gå til badeland, butikk og kro/cafe.
Spør trondar om Pluscamp Sandvik
1 Takk, trondar
Fikk en hytte med 2 soverom, kjøkken og stue og bad. Lå stille og fint til, og var innom det felles sanitær anlegget og det var nytt og rent og pent. Eneste nedtrekk er ganske dårlig Wifi dekking på hytta.
Spør alfmagne om Pluscamp Sandvik
2 Takk, alfmagne
Godt utstyrt hytte, gode madrasser og hyggelig betjening. Grei pris mtp størrelsen på hytta. Vi hadde hytte type D. Rolig område med ok uteområder for barna. Nærme stor lekeplass. Flott beliggenhet mtp breheimen og avstander til f.eks nigardsbreen.
Spør Loppa76 om Pluscamp Sandvik
Takk, Loppa76
Dårleg opplevelse. Til å utgi seg for å vær høystandard hytter, var det uten TV signal, tregt nett, uten såpe på kjøkken og bad, skittent, spindelvev i lampene. Dårleg respons ved klaging. Budde der et par måneder på grunn av jobb.
Dato for oppholdet: oktober 2016
Sted
Renslighet
Service
Spør PerMortenG2 om Pluscamp Sandvik
Takk, PerMortenG2
Skittent over alt. Støv på alle sengene, og ikke noe sengetrekk. Ikke såpe på badet. Tørket av bordet og papiret var helt svart når jeg var ferdig. Det var ingen i resepsjonen. Prøvde å ringe for å få hjelp med dette, og de som svarte var frekke og veldig lite behjelpelige.
Dato for oppholdet: januar 2016
Spør Thea E om Pluscamp Sandvik