Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott basseng

Veldig bra basseng å bade, veldig mange forskjellige basseng å boltre seg i. Passer veldig bra for... les mer

Anmeldt 12. august 2017
58gunn179
,
Voss, Norge
Kjempeflott badeanlegg!

Å komme til Lustrabadet når dørene åpnes på søndag formiddag kan virkelig anbefales! Vi var tre, en... les mer

Anmeldt 24. juli 2017
frodejf2015
,
Sandvika, Norge
Les alle 41 anmeldelsene
  
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
32
9
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
32
9
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 41 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2016

Etter flere dager på tur, var det fantastisk å bade på flotte Lustrabadet! Deilig med basseng ute og mange muligheter inne også! Et kjempegodt alternativ til det meget friske brevannet i fjorden!

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Johannegreiten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016 via mobile enheter

Badeland med stort basseng med stupetårn og sklie, populært for barna vi hadde med som var mellom 9 og 13 år. Stort barnebasseng for de minste. Rent både i bassenger og garderober. Fantastisk utsikt til vestlandsnatur fra boblebad utendørs. Anbefales!

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, Ingridoh78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2016 via mobile enheter

Flott badeanlegg med bra utvalg i basseng, har også sklier stupetårn og felles badstue \dampbadstue.
Kafeteria som serverer mat inne ved bassenget eller uttafor.
Ein har også flott utsikt opp i fjella når ein ligg i basenga.

Dato for opplevelse: mai 2016
Takk, Tor Erik Nybø O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Delikat bad med kjekke sklier, varmt- og kaldtvannskulper utendørs og innendørs, badstue, svømmebasseng for store og små. Rent og pent med hyggelig personale.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Kar0lineH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2016 via mobile enheter

Moderne fasiliteter, ok priset biletter og god pizza. Bra bassengutvalg, 25 m idrettsbasseng, stupetårn på 5 meter, vannsklie, utebasseng med flott utsikt og eige varmebasseng. Mykje å velge mellom med andre ord.

Dato for opplevelse: april 2016
Takk, NilsHaugen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser