Beste badeland i Norge

Dette var en av de bedre badeland vi som familie har besøkt. 10 av 10! Varmebasseng, grotte... les mer

Anmeldt 3. juli 2024
Ann Elisabeth H
Fantastisk anlegg for store og små

Kjempeanlegg for store og små. Stupebrett/platting 1,3 og 5 meter. Sklie, egen svømmebane for... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
christianhayopsahl
Stavanger, Norge

Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Vi tilbragte 4 deilige timer på Lustrabadet. Her kan man svømme i stort basseng, det er stupetårn og vannsklier. Varme terapibasseng, kaldtvannskulp- og et deilig varmt utendørsbasseng. Badstuer er det selvsagt også.
Reine, fine garderober og hyggelig betjening.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, tuesday2017
Anmeldt 26. oktober 2016 via mobile enheter

Rein, oppmerksomt personal, mange forskjellige og typer bassenger med forskjellige temperatur. Absolutt anbefales. En god pause for dagens stress.

Takk, Deniz Y
Anmeldt 18. oktober 2016

Besøkte Lustrabadet mens jeg var på ferie i Sogndal. Kjøreturen innover var ikke for lang, og badet leverte over mine forventninger. Jeg ble møtt av hyggelig betjening som ønsket meg inn i varmen, og som forklarte godt hva prisen innebar. Synes ikke det er for dyrt med tanke på alle fasiliteter som befinner seg bak dørene.
Det var rene garderober, ryddige og rene dusjer, rent ute i bassengområdene, til og med rent ute hvor varmebassenget og kuldekulpen var.
"Grotta" var en stor fascinasjon, kuldekulpen var litt i kaldeste laget for min del. Alt i alt ett fantastisk badeland! Fikk ikke prøvd sklia, men den så ren og pen ut.

Takk, hennytheein
Anmeldt 10. oktober 2016 via mobile enheter

Herleg plass for born. God temperatur i vatn og på land. Hyggeleg betjening/vakter. Artig for alle små. Særleg den lange sklia som passar born heilt ned i ca 6-7 års alder. Utebadet nydeleg. Reint og ryddig. Kunne kanskje ha vore litt betre sitteplassar på land (komfort), men alt i alt heilt topp anlegg! Billeg óg:-).

Takk, 748audunm
Anmeldt 27. september 2016

Besøkte Lustrabadet etter en tung tur til Molden fra Marifjøra, og det ble en fantastisk avslutning på den turen. I Lustrabadet ble vi møtt av hyggelig betjening, moderne bygninger, gullende rene garderober og dusjer, og mye å velge i inne i selve badelandet.

Varmekulp i "Grotta" med massasjestråler var godt for en sliten kropp. Det samme med varmebassenget i den friske lufta utendørs. Kaldkulpen var et lite sjokk, men gjorde godt. Vannrutsjebanen var gøy, og uten de skarpe skjøtene som vannrutsebaner gjerne har. Her var det bare å legge seg på hælene og skulderbladene og forsøke og ta rekorden...

Anbefales virkelig, om du reiser alene, med kjæresten, mannen, kona, ungene, eller hele familien. Dette var supert!

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, suprfort