Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk anlegg for store og små

Kjempeanlegg for store og små. Stupebrett/platting 1,3 og 5 meter. Sklie, egen svømmebane for... les mer

Anmeldt 20. juli 2020
christianhayopsahl
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Alltid bra!

Alltid bra å komme hit. God temperatur og fine basseng. Fint med eit bad under åpnen himmel i... les mer

Anmeldt 28. desember 2019
Vestlandslefsa
,
Gjøvik, Norge
via mobile enheter
Les alle 45 anmeldelsene
  
Anmeldelser (45)
Filtrer anmeldelser
45 resultater
Vurdering fra reisende
36
9
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
36
9
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 45 anmeldelser
Anmeldt 28. desember 2019 via mobile enheter

Alltid bra å komme hit. God temperatur og fine basseng. Fint med eit bad under åpnen himmel i snøværet!

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Vestlandslefsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2017

Veldig bra basseng å bade, veldig mange forskjellige basseng å boltre seg i. Passer veldig bra for barn i alle aldre.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, 58gunn179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017

Å komme til Lustrabadet når dørene åpnes på søndag formiddag kan virkelig anbefales! Vi var tre, en voksen og to barn, som hadde hele anlegget helt for oss selv i en liten halvtime før det kom flere gjester. En skikkelig luksusopplevelse! :)

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, frodejf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Et flott badeanlegg som har aktiviteter for alle aldre, flere små plaskebasseng, vannrutsjebane, 3 og 5 meter, kald-/varm kulp med mer. Her kan en familie lett bruke flere timer. Fine og rene garderober. Kiosk i inngangen,samt inne i selve badeanlegget.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, mariusmeisterplassa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Var her med sønnen min på 4 år og datteren min på 1 år. Veldig kjekt at det var så mange områder med varmt vann (varm kulpen ute, grotten, helsebassenget og barnebassenget. Barnebassenget var romslig, og hadde en liten fontene, sklie og boblebad. Badet og garderobeområdet er rent og pent, og bærer ikke preg av slitasje. Frappechinoen i kafeen var også veldig god. Rett utenfor badet er det også en fin lekeplass!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, ewestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser