Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
God opplevelse

Artig å kunne få skli ned elva og flyte ned over elva. Fasinerende å gå oppgjennom juvet og sjå... les mer

Anmeldt 1 uke siden
655odah
via mobile enheter
Super rur med brevandring i dag !!

Vi har hatt en kjempefin tur til Tunsbergdalsbreen med guidene Nanna og Mikkel i dag! Veldig bra... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Hilde Ø
via mobile enheter
Les alle 171 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (171)
Filtrer anmeldelser
171 resultater
Vurdering fra reisende
159
10
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
159
10
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 171 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur til Tunsbergdalsbreen, sidegren av Jostedalsbreen. Turen startet med en kort båttur. Deretter gikk vi i flott og lettgått terreng mot breen. Vi gikk i taulag. Isbreen bød på flott fargespill, vakre bresprekker i blåsjateringer og mulighet til å gå ned i større uthulinger som vannet hadde laget. Vi hadde en super guide, Mikal, som var vennlig og hjelpsom. Han hadde stor kunnskap om brevandring og området og ga god informasjon underveis. Veldig hyggelig og trygt turfølge.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en helt fantastisk tur med Fjord Active til Tunsbergdalsbreen 4. juli 2020. Turen overgikk alle våre forventninger!

Vår guide Mikael var helt topp - hyggelig, rolig og profesjonell med masse ekspertkunnskap. Han var også veldig flink med barna.

Tunsbergdalsbreen og området rundt fremstår helt urørt. Uendelig vakker natur både på båtturen og gåturen inn til breen.

Vi fikk veldig god tid på breen, og vi følte oss helt trygge med det profesjonelle sikkerhetsopplegget.

Turen anbefales på det sterkeste! Tusen takk Fjord Active og Mikael.

Hilsen veldig fornøyd familie på fire med barn på 10 og 12 år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, rebeccasT7917NX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Takk for tilbakemelding, det set me stor pris på

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra dag i elva med flink guide, Håvard. Store og små (10 - 48år) koste seg med stuping, skliing og bading. Sommerens beste aktivitet- kan anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 276majkenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Håvard E, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Velkommen att!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Veldig flott tur med flink og kunnskapsrik guide. Vi storkoste oss alle i elva med hopping skliing og svømming

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Bjørn-Erik V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Håvard E, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018

Tusen takk for tilbakemelding! Velkommen att!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2018

Dette var veldig, veldig moro. Vi lo masse og hadde det gøy. Kjempehyggelig guide som viste oss vei!

Dato for opplevelse: juni 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, siljeviki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Håvard E, Manager på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2018

Takk for tilbakemelding! Det set me pris på. Godt at de hadde ein kjekk oppleving!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser