Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Juving

Kjempekjekk dag på Juving saman med flink guide! 😊Turen blei tilpassa nivået på gruppa, og me fekk... les mer

Anmeldt i går
AinaK78
Super dag med juving!

Kjempe moro dag med både hopping, klatring og skliing i elva! Det var flinke guider som gav oss... les mer

Anmeldt i går
renatehN571QW
Les alle 134 anmeldelsene
  
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
124
8
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
124
8
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 134 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Takk for en flott dag med bading, klatring og hopping. Håvard og Espen var fantastiske guider!

Uten tvil en av sommerens høydepunkter. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, henningw804
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding, og velkommen att

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur til Tunsbergdalsbreen, sidegren av Jostedalsbreen. Turen startet med en kort båttur. Deretter gikk vi i flott og lettgått terreng mot breen. Vi gikk i taulag. Isbreen bød på flott fargespill, vakre bresprekker i blåsjateringer og mulighet til å gå ned i større uthulinger som vannet hadde laget. Vi hadde en super guide, Mikal, som var vennlig og hjelpsom. Han hadde stor kunnskap om brevandring og området og ga god informasjon underveis. Veldig hyggelig og trygt turfølge.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en helt fantastisk tur med Fjord Active til Tunsbergdalsbreen 4. juli 2020. Turen overgikk alle våre forventninger!

Vår guide Mikael var helt topp - hyggelig, rolig og profesjonell med masse ekspertkunnskap. Han var også veldig flink med barna.

Tunsbergdalsbreen og området rundt fremstår helt urørt. Uendelig vakker natur både på båtturen og gåturen inn til breen.

Vi fikk veldig god tid på breen, og vi følte oss helt trygge med det profesjonelle sikkerhetsopplegget.

Turen anbefales på det sterkeste! Tusen takk Fjord Active og Mikael.

Hilsen veldig fornøyd familie på fire med barn på 10 og 12 år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, rebeccasT7917NX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Takk for tilbakemelding, det set me stor pris på

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra dag i elva med flink guide, Håvard. Store og små (10 - 48år) koste seg med stuping, skliing og bading. Sommerens beste aktivitet- kan anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, 276majkenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Håvard E, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Velkommen att!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Veldig flott tur med flink og kunnskapsrik guide. Vi storkoste oss alle i elva med hopping skliing og svømming

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Bjørn-Erik V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Håvard E, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2018

Tusen takk for tilbakemelding! Velkommen att!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser