Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
God opplevelse

Artig å kunne få skli ned elva og flyte ned over elva. Fasinerende å gå oppgjennom juvet og sjå... les mer

Anmeldt 31. juli 2022
655odah
via mobile enheter
Super rur med brevandring i dag !!

Vi har hatt en kjempefin tur til Tunsbergdalsbreen med guidene Nanna og Mikkel i dag! Veldig bra... les mer

Anmeldt 27. juli 2022
Hilde Ø
via mobile enheter
Les alle 185 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (185)
Filtrer anmeldelser
185 resultater
Vurdering fra reisende
168
15
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
168
15
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 185 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En flott familieaktivitet. Spennende og litt utfordrende. Takk til Mikal som topp og trygg guide

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, j_rgenw527
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

En fantastisk tur i vakker natur, Med både båttur, fottur og så selve brevandringen. Vi fikk en flott tur på isbreen og gikk over sprekker, ned i fosser og så utrolige blåfarger i isen. En fantastisk turopplevelse ledet av en super guide, veldig kunnskapsrik og dyktig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, TurCecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Moro å oppleve. Passer ulike vanskelighetsgrader, noe som er fint for familien. Flinke guider! Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, annabJ1178QO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Takk for en flott dag med bading, klatring og hopping. Håvard og Espen var fantastiske guider!

Uten tvil en av sommerens høydepunkter. Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, henningw804
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding, og velkommen att

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin tur til Tunsbergdalsbreen, sidegren av Jostedalsbreen. Turen startet med en kort båttur. Deretter gikk vi i flott og lettgått terreng mot breen. Vi gikk i taulag. Isbreen bød på flott fargespill, vakre bresprekker i blåsjateringer og mulighet til å gå ned i større uthulinger som vannet hadde laget. Vi hadde en super guide, Mikal, som var vennlig og hjelpsom. Han hadde stor kunnskap om brevandring og området og ga god informasjon underveis. Veldig hyggelig og trygt turfølge.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, IBH66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
993h_varde, Daglig leder på Fjord Active, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Tusen takk for tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser