Vi hadde en fantastisk formiddag med familie juving i Leirdøla. Her fikk både voksen og barn... les mer
Fantastisk tur! Flinke guider som gjerne svarte på spørsmål og som sørget for at vi fikk en fin... les mer
Triveleg guide som gjorde turen interessant og hyggeleg for alle. Hadde med to barn på 12 og 15 år som syns turen var spennande, og tempo og pauser var heilt i trå med deira forutsetninger. Magisk oppleving frå start til slutt.
Tusen takk for tilbakemelding!
Vi ble med på juving med familien(voksne 25-45år) og barn 13-15år) og alle syntes dette var helt utrolig gøy. Hoppet fra stup, skled i naturens vannsklier ned bergvegger og krabbet opp fossefall. Dette var en utrolig sosial ting å finne på om man ønsker en aktivitet for alle aldre.
Vi ble også med på breturen inn til tunsbergdalsbreen et par dager etterpå. Elsket at vi fikk hele dalen for oss selv, vekk fra masseturismen. Vi har i alle år gått på nigardsbreen men nå som vi har oppdaget denne uforstyrrede dalen kommer vi definitift tilbake.
Flinke og erfarne guider som kunne masse om plassene. En dansk og en norsk, begge to var veldig dyktige og vi følte oss trygge og tatt vare på alle dagene.
Tusen takk Maiken! Velkommen att!
En flott familieaktivitet. Spennende og litt utfordrende👍. Takk til Mikal som topp og trygg guide 👏
Tusen takk for tilbakemelding👍
En fantastisk tur i vakker natur, Med både båttur, fottur og så selve brevandringen. Vi fikk en flott tur på isbreen og gikk over sprekker, ned i fosser og så utrolige blåfarger i isen. En fantastisk turopplevelse ledet av en super guide, veldig kunnskapsrik og dyktig.
Tusen takk for tilbakemelding!
Moro å oppleve. Passer ulike vanskelighetsgrader, noe som er fint for familien. Flinke guider! Anbefales😁
Tusen takk for tilbakemelding👍
Takk for en flott dag med bading, klatring og hopping. Håvard og Espen var fantastiske guider!
Uten tvil en av sommerens høydepunkter. Kan anbefales på det sterkeste! 😄
Tusen takk for tilbakemelding, og velkommen att👍