Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Christopher Lønjer
Madeira, Portugal
1,0 av 5 boblerAnmeldt 7. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 999
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 950
  • Hotels.com
    kr 1 950
  • Tripadvisor
    kr 1 950
2.0 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 819
  • Hotels.com
10.2 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Reception
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 790
  • Booking.com
18.3 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Outside hotel
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 355
  • StayForLong
18.7 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Inngangspartiet
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 180
  • Booking.com
13.7 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 146
  • Priceline
19.6 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
39.4 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
60.9 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Vats
Anmeldelser (21)
Filtrer anmeldelser
21 resultater
Vurdering fra reisende
7
5
5
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
5
5
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 21 anmeldelser
Anmeldt 4. mai 2019

Vi valgte å bo på Rødungstølen hotell 2019. Hotellet har fantastisk beliggenhet med panoramautsikt mot Hallingskarvet og Rødungen. Nydelig hjemmelaget mat. Mange faste gjester som skapte god og hyggelig stemning. Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, 822gerdn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til og har rustet opp noe utvendig og i fellesareal, dog rommene var ikke. De var virkelig utdatert ca 30-40 år, til og med dusjhodene var eldgamle.
Personalet var hyggelige og hjelpsomme, maten var god.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, JamVe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2016

Var her en kveld for å nyte en drink på hotellets bar. Her kan man virkelig nyte en flott utsikt mot Hallingskarvet flotte fjellparti på dager m klarvær. God service og levende musikk med mulighet for å ta seg en dans.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, vidar879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2015

Vi var her i sommer flere ganger og koste oss med god mat og drikke. Her er det en plass som jeg trygt kan anbefale folk å besøke som er glad i natur og fjellet. Her er det også gode fiske muligheter for dem som er glad i det. Og ikke minst for dem som er glad i fot turer i fjellet. På vinteren er dette et paradis på jord for dem som er glad i ski turer.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, vidar879
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. april 2015

Svært positiv overrasket over dette stedet. Her ligger skiløypene rett ved hotellet, godt merket og flott preparert. Nydelig utsikt. Rett på nedsiden ligger vannet som er et eldorado for isfiskere, og fisk ble det ! Her er det ørret og røye. God mat og serviceinnstilt personal. Her er det god atmosfære og et sted å lade batteriene. Vi hadde 5 mannsrom, det er enkelt men absolutt ingenting å klage på, var helt ok for trøtte og slitne kropper etter en dag ute i flott vinterlandskap.

Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, gunnh930
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser