beritirenet
Velkommen !
42.8 km fra Rødungstøl Høyfjellshotell
Se flere hoteller i Vats
Anmeldt 13. juli 2021

Kjempetriveligt personale, grei og fin frokost. Fint pyntede bord med bordkort. Gode senger. Rommene og bad er greie. Ikke noe og klage på. Det blev en lang fjelltur, stier og skilt og følge.
18.30 blev det servert tre retters god middag, blev spurt om vi ønsket påfyll.
Godt aas øl. Halling og rallar.
Kaffe og krydderkake. Det var stil over servitørene.
Litt langt oppå fjellet. Men det er et høyfjellshotell.m

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, ArveMagnarE1
Anmeldt 7. september 2020

Maten var ok. Frukosten god. Fint at en kunne få påfyll hvis ein ynskjer meir middag. Slitne rom, men gode senger der me var. Men: Kvifor kan ikkje hotellet spandere noen kroker for oppheng av klær. Både på bad og oppholdsrommet. Kostar hotellet veldig lite og henga opp en par knaggrekker. Sofaen på rommet heilt utslitt og dårlig. Kva med å bytta den ut med eit par stolar? Lunchen burde ha vore utsett til 14.30-15.30 istadenfor 13.30-14.30. Då hadde det vore mulig og gått ein lengre tur uten å gå glipp av lunchen. Middagen burde også vore utsett til 19.30. Hugs at dei fleste som bur på eit slikt hotell er der for å gå turar. Ellers er dette eit fantastisk turområde, med mange turmuligheiter.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, turpar123
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Nydelige omgivelser med flotte turområder, både til fots og med sykkel. Men, hotellet var slitt, spesielt badet vårt; dusjforhenget hadde jordslag og lukta vondt, dobørsten og dusjhodet burde vært skiftet ut. Frokosten var ok, men middagen, der menyen sa; rødspette, viste seg å være panert rødspette fra Findus med frosne grønnsaker. Tomatsuppen smakte som kjedelig posesuppe. Oppholdet var avertert som et helgetilbud, men var ribbet for det som hører til et sånt opphold. Vi måtte betale ekstra for dessert, kaffe og matpakke.

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, Anne Merethe M
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vært på flere høyfjellshotell men dette kan ikke sammenlignes med ett hotell engang! På dag en knakk sofaen jeg sov på sammen, ble ikke no god natt søvn for å si det sånn! Ikke bestill her! Personalet er ikke opptatt av å ha fornøyde kunder og da bryr seg lite om dem. Maten er heller ikke noe å skryte av, meget simpel mat. Hotellet er slitent, veeeldig slitent. Utsikten og landskapet rundt er nok det eneste å skryte av her omkring. Ikke wifi på rommet. Dusjen spruter vann over hele gulvet på badet.

Dato for oppholdet: august 2020
3  Takk, Oxfot
Anmeldt 4. mai 2019

Vi valgte å bo på Rødungstølen hotell 2019. Hotellet har fantastisk beliggenhet med panoramautsikt mot Hallingskarvet og Rødungen. Nydelig hjemmelaget mat. Mange faste gjester som skapte god og hyggelig stemning. Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2019
3  Takk, 822gerdn