Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter
Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter på
Anmeldt 24. september 2018

Første gang vi er der. Litt trøblete å finne ut av hvordan vi skulle komme oss dit fra Kings Cross, men det var bare å spørre i luken på stasjonen.
Dette er vel først og fremst for fans, men jeg tor andre også vil ha det koselig med denne turen. Det var utstilling av kulisser fra filmene. kostymer, vegger, bilder, fabeldyr alt mulig. Detaljer som er helt utenom det vanlige. Er vel også derfor filmene er så bra å se på, alltid noe du ikke har sett før. Vi var der i slutten av september, noe som er lavsesong, så det var god plass og lite kø. Vi ble anbefalt å komme tilbake i desember når de pynter den store salen med julepynt. Så det er noe å tenke på til neste gang :)

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, trinect
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Like fantastisk den andre gangen! Er alltid noe nytt å se på ettersom de forandrer og legger til nye utstillinger. Denne gangen var det duket for "The Forbidden forrest" og "Goblet of fire". Helt utrolig hvordan de får det til, og herlig med stempel og "scavenger" jakten de hadde lagd. Magisk for alle Wizarding World fans! Jeg kommer til å dra hit flere ganger, uten tvil.

Takk, chanines
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Har du noen som helt forhold til Harry Potter, så må du få med deg denne! Ord blir fattige. Det var fantastisk! Men det skal sies at det er myyyyye og se på så ikke forvent at du får sett alt av de over 70000 rekvisittaene de har der. Vi var der i 3 timer, det var litt knapt med tid. Så anbefaler at du legger inn minst 4-5 timer vist du er like hp fan som jeg😁

Takk, Ida B
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Helt magisk å komme hit å se hvordan filmene ble laget og se bak kulissene. Gøy å se og kjenne igjen ting og effekter fra filmene. Vi var her i ca 4 timer. Vi prøvde også butterbeer. En fin dag som anbefales! Ca 1 time fra London

2  Takk, 688stinem
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

En flott opplevelse hvpr man fikk se og være i kylissene til denne filmserien. Informative oppslag og fortelling om hvordsn filmene ble laget. En top opplevelse, eneste minus var at man ikke fikk vite hvor mye som var igjen når vi kom til kafeteriaen i midten.

1  Takk, wakayoo