Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“This place is so awesome we got married there :)”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 3 sider til!
Bosque del Cabo Rainforest Lodge
Fortreffelighetsbevis
Grønne lederePlatinanivå
Anmeldt 5 august 2011
Google-oversetting

  • Opphold: april 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
4  Takk, redseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (834)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

565569 av 834 anmeldelser

Anmeldt 23 juni 2011
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2011, reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, naturegirlsv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 juni 2011
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, EDH_Traveler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 mai 2011
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Leroy301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23 mai 2011
Google-oversetting

Romtips: We stayed in Vista Mar and it was heavenly.
Se flere romtips
  • Opphold: april 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, TravelinJenny2011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Cabo Matapalo
2,7 km unna
Lapa Rios Ecolodge Osa Peninsula
1,9 km unna
El Remanso Lodge
El Remanso Lodge
Nr. 2 av 43 i Osa Peninsula
623 anmeldelser
20,8 km unna
Luna Lodge
Luna Lodge
Nr. 1 av 1 i Carate
324 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
15,1 km unna
Agua Dulce Beach Resort
Agua Dulce Beach Resort
Nr. 6 av 12 i Puerto Jimenez
344 anmeldelser
2,4 km unna
Encanta La Vida
Encanta La Vida
Nr. 4 av 5 i Cabo Matapalo
171 anmeldelser
7,8 km unna
Blue Osa Yoga Retreat and Spa
Blue Osa Yoga Retreat and Spa
Nr. 1 av 12 i Puerto Jimenez
560 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Bosque del Cabo Rainforest Lodge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Bosque del Cabo Rainforest Lodge

Adresse: | halfway between Puerto Jimenez and Corcovado National Park, Cabo Matapalo 60702, Costa Rica
Telefonnummer:
Beliggenhet: Costa Rica > Province of Puntarenas > Osa Peninsula > Cabo Matapalo
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Utvalg av drikke Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Restaurant Romservice Spa Svømmebasseng Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 1 av 5 hoteller i Cabo Matapalo
Prisnivå: kr 3 447 - kr 5 312 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Bosque del Cabo Rainforest Lodge 3*
Antall rom: 17
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com og Expedia slik at du trygt kan bestille fra Bosque del Cabo Rainforest Lodge. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Bosque Del Cabo Rainforest Hotel Puerto Jimenez

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din